Open Air Musicfest Přeštěnice 2014

Podobné akce

Účinkující: DIVOKEJ BILL, OLYMPIC, INÉ KAFE, ARAKAIN, ŠKWOR, MIG 21, STO ZVÍŘAT, ZAKÁZANÝ OVOCE, TOTÁLNÍ NASAZENÍ, COVERS FOR LOVERS, HAND GRENADE, DESPAIRES, HLAHOL

Typ akce: Festival

Zahájení: 27. 6. 2014
Ukončení: 29. 6. 2014

Vstupné: 390,- /490,-

Popis akce

Legendární festival uprostřed jihočeských luk a hájů chystá 14. ročník svého trvání. Ačkoliv se úvodní dva ročníky uskutečnily v nedalekém Milevsku, od roku 2003 je Open Air Musicfest spojen s malebnou vískou jménem Přeštěnice.
Každoročně se zde představují desítky českých a zahraničních skupin různých hudebních žánrů na několika scénách. Během existence zde například vystupovali The Rasmus z Finska, Die Happy s Martou Jandovou z Německa, Karamelo Santo z Argentiny nebo taneční skupina IYASA z afrického Zimbabwe. Z československé scény do Přeštěnice zavítali Kryštof, Chinaski, Divokej Bill, Arakain, Aneta Langerová, Wohnout, Vypsaná fixa, Tomáš Klus, Mandrage, MIG21, UDG, Blue Effect, David Koller, Iné Kafe, Horkýže Slíže a mnozí další.
Festival dlouhodobě podporuje i nové kapely a dává jim příležitost, aby představily svou tvorbu. K tomu slouží celoroční vyhledávací soutěž – Expedice Přeštěnice a také spřízněné soutěže Šance, Skutečná liga, Amatérská scéna nebo Mercedes-Benz Live Space.
Součástí festivalu je samozřejmě bohatý doprovodný program – divadelní a taneční scéna a soutěž bikerů.

Kdo na festivalu již byl, ví své o neopakovatelné atmosféře, která je pro Přeštěnici pověstná. Kdo tam ještě nebyl, má tedy další příležitost.

Místo konání: Přírodní areál firmy MAVL

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Přeštěnice (okres: Písek kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Milevský kraj o.p.s
WWW pořadatele: http://www.prestenice.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!