Čelákovická Duběnka

Podobné akce

Účinkující: desítky soutěžících

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 10. 5. 2014
Ukončení: 10. 5. 2014

Popis akce

Městský dům dětí a mládeže Čelákovice vás zve na desátý ročník taneční soutěže Čelákovická Duběnka. Konat se bude v čelákovickém kulturním domě. Celodenní nepostupová soutěž je určena dětem a teenagerům. Zúčastňují se jí začínající taneční soubory, které fungují při domech dětí, základních školách, nebo i v soukromých tanečních školách.
Na minulém ročníku vystoupilo kolem devíti set soutěžících v sedmdesáti družstvech. Letos poprvé budou zasedat dvě poroty – první z nich bude hodnotit kategorie aerobik, modern dance, jazz dance, show dance a disco dance. Druhá porota se bude věnovat jediné soutěžní kategorii, a to street dance. Mezi porotci najdeme například zakladatele známé taneční skupiny Crazy Funk Stylers Petra Ježka (mimo jiné několikanásobný mistr ČR v Break Dance) nebo profesionálního tanečníka a choreografa Petra Pika.
Akce bude probíhat v průběhu celého dne od 9:30 do 18:00 hod. Vedle samotné taneční soutěže čeká na diváky rozmanitý doprovodný program – výtvarné dílny, řemeslné stánky, workshopy, skákání na trampolíně a další činnosti, které příjemně naplní sobotu strávenou v Čelákovicích.

Místo konání: Kulturní dům Čelákovice

Přesná adresa: Sady 17. listopadu 1380 250 88 Čelákovice (Hledat na mapě)

Čelákovice (okres: Praha-východ kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Městský dům dětí a mládeže Čelákovice
WWW pořadatele: http://www.mddmcelakovice.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!