Festival chutí v Nákupním centru Královo Pole

Podobné akce

Účinkující: barmanská show

Typ akce: Trh a jarmark

Zahájení: 22. 5. 2014
Ukončení: 24. 5. 2014

Vstupné: zdarma

Popis akce

Brněnské Nákupní centrum Královo Pole připravilo další díl seriálu akcí o různých podobách lásky. Tento týden pokračuje festivalem chutí, tedy láskou k jídlu. Hlavní akce začínají ve čtvrtek 22.5. a končí v sobotu 24.5.
Návštěvníci se mohou těšit na gurmánské a farmářské trhy, barmanskou show s ochutnávkou koktejlů, živé ukázky vyřezávání do ovoce, sladké a slané domácí pečení s vtipným zdobením nebo třeba přípravu a ochutnávku bezlepkových řízečků.
Speciální stánek má nachystaný Mendelova univerzita v Brně, která je jedním z partnerů akce. Na něm se lidé dozví, jak si jednoduše doma vyrobit chutný sýr (včetně zábavné zkoušky dojení mléka na umělém vemeni), jakým způsobem se hodnotí vína a další potraviny, mohou ochutnat různé vařené či naklíčené luštěniny a obiloviny nebo otestovat džus ze zeleného ječmene.
V pasáži nákupního centra bude po celou dobu festivalu chutí umístěna speciální výstava bylin, kterou připravilo květinářství Carmen Flora. Čítá několik desítek druhů bylinek, od těch běžně používaných po ty zapomenuté.

Místo konání: Nákupní centrum Královo Pole

Přesná adresa: Cimburkova 4, Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Nákupní centrum Královo Pole
WWW pořadatele: http://www.nckrpole.cz/aktualita/festival-jidla-a-chuti
Předchozí akce: Universum
Následující akce: Lesní slavnosti divadla

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!