Jedličkův ústav je partnerem Vyšehraní 2014

Podobné akce

Účinkující: Čarodějné divadlo, Ještě chvilku

Typ akce: Festival

Zahájení: 30. 4. 2014
Ukončení: 22. 6. 2014

Popis akce

Nadace Jedličkova ústavu se stala partnerem 11. ročníku pražského festivalu hudby a divadla Vyšehraní, který se koná od 30. dubna do 22. června. Návštěvníci budou mít možnost nejen přispět do sbírky pro bezbariérový autobus Jedličkova ústavu a škol, ale také shlédnout představení divadelních souborů „Ještě chvilku“ a „Čarodějné divadlo“. V rámci festivalu budou probíhat koncerty, divadelní představení, trhy chráněných dílen.

Festival se koná na dvou místech. Od 30. dubna do 8. června ho bude hostit divadelní scéna Na Hradbách, kde se 26. května mohou návštěvníci těšit na divadelní představení Městečko, které si připravili absolventi Jedličkova ústavu a škol, sdružující se v souboru Ještě chvilku. Následně se přesune na Letní scénu, kterou 2. června okouzlí svým představením spolek Čarodějné divadlo, jehož herci jsou žáci Jedličkova ústavu a škol. Zpěvy ze hry Chudý čaroděj vznikly na motivy J. K. Tyla.

V rámci Vyšehraní budou probíhat trhy chráněných dílen, kde si můžete zakoupit kvalitní a originální výrobky od klientů JÚ. Můžete také přispět na sbírku bezbariérového autobusu, který je využíván pro odvoz dětí Jedličkova ústavu na kulturní, sportovní a vzdělávací akce.

Místo konání: Nová scéna Národní kulturní památka Vyšehrad

Přesná adresa: Štulcova ulice č. 2 Praha 2 120 00 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Vyšehraní
WWW pořadatele: www.vysehrani.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!