Adventní gospely 2014: Stella Jones & The Christmas Gospel Singers

Podobné akce

Účinkující: Stella Jones & The Christmas Gospel Singers (USA)

Typ akce: Koncert

Zahájení: 22. 12. 2014
Ukončení: 22. 12. 2014

Vstupné: Od 500,- Ticketpro

Popis akce

Vynikající americký gospelový soubor Stella Jones & The Christmas Singers se vrací do Česka. Přijďte rozptýlit předvánoční shon a naladit se na tu pravou sváteční náladu ve společnosti tohoto souboru 22.12.2014 od 19,30 v Katedrále Petrov.

Tato oceňovaná gospelová skupina již okouzlila svými pěveckými výkony diváky po celém světě. Soubor sdružuje řadu talentů s jedinečnými hlasovými schopnostmi, což ve spojení s tradičními gospelovými prvky zaručuje dechberoucí podívanou a intenzivní zážitek z vystoupení, jehož poselstvím je šířit radost a sdílet lásku ke gospelové hudbě.

Soubor pod vedením Stelly Jones představí nejslavnější písně z repertoáru, s nímž v posledních letech procestovala celou Evropu. Není bez zajímavosti, že Stella Jones v minulosti spolupracovala s umělci jako Maceo Parker, Gloria Gaynor či Chaka Khan. V dubnu 2014 se zpěvačka připojila k Orchestru Duke Ellingtona na jeho pražském a brněnském koncertu na několik vokálních skladeb.

Nenechte si ujít výjimečný adventní zážitek, vzrušující podívanou snoubící harmonii, energickou lásku a hudební preciznost!

„Vidět tento gospelový sbor naživo je opravdu nezapomenutelným zážitkem, který vás pohltí neskutečnou energií a dobrou náladou. Uhrančivé hlasy, emotivní melodie a náboženské texty jsou v jejich podání jedinečné. Písně byly plné dynamiky, ale přesto velmi citlivě interpretované.“ (LaCultura.cz)



Video

http://www.youtube.com/watch?v=eS21Ouz4HY0

http://www.youtube.com/watch?v=uqljgznydjM

http://www.youtube.com/watch?v=bWx_gF439zc

Místo konání: Katedrála Petrov

Přesná adresa: Petrov 9 (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Brnokoncert
WWW pořadatele: www.brnokoncert.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!