Den otevřených dveří pivovaru Starobrno

Podobné akce

Účinkující: Co se týče populárních hudebních skupin, program odstartuje ve 14:00 hodin skupina Nebe. V 15:40 se představí brněnská skupina We on the Moon, kterou někteří Brňané znají nejen z koncertů – v dubnu totiž její členové čepovali Zelené pivo ve Starobrněnské pivnici na Mendlově náměstí. Od 17:20 hodin zahraje skupina Lake Malawi s frontmanem Albertem Černým z bývalé skupiny Charlie Straight a od 19:00 David Koller. Vyvrcholením večera bude koncert skupiny Mandrage ve 20:45.

Typ akce: Slavnost

Zahájení: 06. 9. 2014
Ukončení: 06. 9. 2014

Vstupné: zdarma

Popis akce

Den otevřených dveří pivovaru Starobrno se blíží: jeho brány se tradičně otevřou první zářijovou sobotu, která letos připadá na 6. 9. Návštěvníci se mohou jako každoročně těšit na řadu předních hudebních skupin, exkurze a pochopitelně starobrněnské pivo a dobroty k němu. Chybět nebudou ani hráči Komety – extra chmeleným ležákem Starobrno Drak se bude křtít hokejový dres. Areál se otevírá ve 13:00 hodin, vstupné se neplatí.

Místo konání: Pivovar Starobrno

Přesná adresa: Hlinky 260/12, Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Pivovar Starobrno
WWW pořadatele: www.starobrno.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!