Co frčí aneb jste v kurzu?

Podobné akce

Účinkující: Ing. Jiřina Kračmarová - Lektorka Aerobik klubu Akord, Mgr. Pavla Vašková - Lektorka jazykových kurzů, Ing. Michaela Trojková - Lektorka fitness cvičení pro dospělé, Zuzana Jurčová - Lektorka fitness cvičení pro dospělé a další

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 01. 9. 2014
Ukončení: 30. 11. -0001

Vstupné: od 55 Kč

Popis akce

Chcete být štíhlí, vysportovaní, vzdělaní a pohybovat se ve výborné společnosti stejně naladěných přátel? Hledáte náplň volného času svého či vašeho dítěte? Chcete si umět na dovolené objednat kávu v cizí řeči? Víte, že by to chtělo změnu a pořád se nemůžete rozhodnout?
Je nejvyšší čas se rozhoupat a být v kurzu! V novém kurzu Akordu! Akord v nové sezóně přichází s nepřeberným množstvím nových kurzů a lekcí pro veřejnost za opravdu příznivé ceny. Kurzů, jaké v Akordu ještě nikdy nebyly.

Připraveny jsou novinky jako dramatický kroužek pro děti, takže vaše nesplněná touha vystřihnout na jevišti Hamleta se může klidně přenést na vašeho potomka. Děti se vyřádí i v divadelním improvizačním kurzu pro mládež a dospělé ODVAZ a též v kroužcích aerobiku či tancem do pohádky.

Máte v plánu udělat konečně něco se svou figurou a už vás nebaví sklapovačky u televize? V Akordu si můžete vybrat hned z několika druhů netradičních a účinných cvičebních programů formování problémových partií. Vybírejte ze 4 druhů jógy, tance, piloxingu, kalanetiky, flowinu, zumby, cvičení dle Mosheho Feldenkraise, ale též starého dobrého aerobiku. Za zmínku stojí jedinečný pravidelný workshop AcroYogy v Ostravě, zdravotně-uvolňovací cvičení s prvky lunární jógy, step a relaxační cvičení. Je jen na vás, jaký pohyb je Vám bližší.

Kompletní nabídku kurzů, včetně lekcí na klavír, výuky 5 světových jazyků a spousty dalších aktivit naleznete na uvedeném webu. Na své si v Akordu přijde opravdu každý - děti, maminky, mládež, dospělí i senioři, a to v každou denní dobu – ráno, dopoledne i odpoledne. Zapište se ještě dnes za zvýhodněných podmínek a buďte v kurzu! Těší se na vás Akord.

Místo konání: DK Akord

Přesná adresa: Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh, s.r.o. náměstí SNP 1 700 30 Ostrava-Jih (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: DK Akord
WWW pořadatele: www.dk-akord.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!