Úhel pohledu: Jak se ,,balí" v Česku ve 21.století?

Podobné akce

Účinkující: Pozvání do diskuse přijali: PAVEL RATAJ - psycholog, rodinný a manželský poradce, který se účastnil např. projektu Jak na vztahy o seznamování, vztahové a partnerské problematice vysílaný na ČT; JULIE GAIA POUPĚTOVÁ - sex koučka, která vede kurzy zaměřené na sexualitu a sebepoznávání; VERONIKA VINTEROVÁ - majitelka seznamovací a rozvojové agentury Náhoda; JIŘÍ KOUBEK - marketingový manažer největší gay a lesbické internetové seznamky iBoys.cz/iGirls.cz. Účast přislíbila také spoluzakladatelka seznamovací agentury Smart Dating a vztahová koučka MARIE BOTÍKOVÁ. Diskusi tentokrát povede mladá moderátorka, zpěvačka, textařka a scénáristka BARBORA KLÁROVÁ.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 17. 9. 2014
Ukončení: 17. 9. 2014

Vstupné: zdarma

Popis akce

Unikátní diskusní pořad. Na každé téma je možné dívat se z mnoha úhlů pohledu. Předkládáme proto zajímavá témata zajímavým lidem, kteří se na ně podívají optikou své odborné specializace či životní cesty. Nechceme filosofovat, ale konkrétně se ptát, odpovídat, vzájemně si naslouchat a diskutovat!

VSTUP ZDARMA
Prosíme o registrace míst na e-mailu recepce@creativegate.cz
Více o akci také na našem FACEBOOKU Creative Gate

Místo konání: Era svět

Přesná adresa: Jungmannovo náměstí 767, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Creative Gate a Era svět
WWW pořadatele: www.creativegate.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!