Vánoční benefiční koncert

Podobné akce

Účinkující: Vivaldianno Underhill Band

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 06. 12. 2014
Ukončení: 06. 12. 2014

Vstupné: 450,- Kč

Popis akce

Zpříjemněte si předvánoční čas benefičním koncertem a pomozte tak dětem s hendikepem.

KV Arena ve spolupráci se Zdeňkem Podhůrským a Michalem Dvořákem chystá na 6.12.2014 koncertní představení, které navazuje na "Číslo na Boha tour 2014".

ČÍSLO NA BOHA je charitativní projekt, který svými kulturními aktivitami podporuje děti s hendikepem tam, kde státní podpora selhává. Jeho patronem je herec, zpěvák a hudebník Zdeněk Podhůrský, který se v rámci koncertu představí se svou skupinou Underhill Band ve stylu rockového šansonu. Band je odnoží rockové kapely Underhill, působící od roku 2007. V elektroakustickém podání uslyšíte autorský repertoár s českými texty a mimo jiné i písničku Číslo na Boha, podle které je celý charitativní projekt pojmenovaný.

VIVALDIANNO je mimořádně úspěšný hudební projekt houslového virtuosa Jaroslava Svěceného a rockového klavíristy a autora projektu Michala Dvořáka. Ti se při experimentování se zvuky klasických, etnických i elektronických nástrojů, nechali inspirovat nejen nadčasovou hudbou Antonia Lucia Vivaldiho, ale také geniálním Bachem a Mozartem, houslistou a skladatelem Fritzem Kreislerem či argentýnským mágem Astorem Piazzollou. Jde o unikátní spojení mezi hudbou minulosti a současnosti, které dostává další rozměr.

Vstupenky na představení v KV Areně jsou v prodeji v síti Ticketportal, cena vstupenky 450 Kč. Zakoupením vstupenky na tento benefiční koncert, každý návštěvník podpoří přímou cestou částkou 50 Kč dítě s hendikepem z Karlových Varů. Formální šek se získanou částkou bude předán v průběhu představení rodině.

Místo konání: KV Arena

Přesná adresa: Západní 1812/73 360 01, Karlovy Vary (Hledat na mapě)

Karlovy Vary (okres: Karlovy Vary kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KV Arena s.r.o.
WWW pořadatele: www.kvarena.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!