Lord Of The Dance 2015 – Dangerous Games

Podobné akce

Účinkující: Lord of the dance

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 03. 11. 2015
Ukončení: 03. 11. 2015

Vstupné: od 750,- Kč

Popis akce

Spektakulární nové nastudování tradičního mistrovského díla. Světové turné začíná 30.10. 2014 ve Wembley, kde Michael Flatley pokořil všechny dosavadní prodejní rekordy, a pokračuje v Belgii, Izraeli, Skandinávii, Irsku a v Jižní Africe. Na podzim roku 2015 zavítají Lord of the Dance se svojí zbrusu novou show i do České republiky.

Geniální Michael Flatley, jenž proslavil irský tanec po celém světě, se po 20 letech vrací s Lord of the Dance "Dangerous Games".

V Dangerous Games se divákům představí zbrusu nová taneční čísla, dokonalé vizuální technologie i zvuk, efektní světelný park, překrásné kostýmy a nová hudba skladatele Gerarda Fahyho.

Také původní postavy doznaly vzrušující proměny. Skřítek uvede diváky do příběhu, kde je Don Dorcha ještě mnohem mocnější a temnější než dříve. Podaří se i tentokrát Pánu Tance v souboji zvítězit?

V dojemné úvodní filmové scéně provede Michael Flatley diváky po své životní dráze, od úplných počátků až do současnosti, během které se mu podařilo předat svůj talent a charisma novému skvělému Pánu Tance a ostatním tanečníkům. Představení vrcholí napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou a končí tak jako obvykle slavným závěrečným přídavkem, který fascinované publikum zvedá znovu a znovu ze židlí.

Souboj dobra se zlem dostává ve 21. století úplně nový význam. To jsou Dangerous Games

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal od 750,- Kč

Místo konání: KV Arena

Přesná adresa: Západní 1812/73 360 01, Karlovy Vary (Hledat na mapě)

Karlovy Vary (okres: Karlovy Vary kraj: Karlovarský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KV Arena s.r.o.
WWW pořadatele: www.kvarena.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!