PLAVCI a IRENA BUDWEISEROVÁ

Podobné akce

Účinkující: Obsazení kapely: Jan Vančura – zpěv, kytara, Mário Bihári – zpěv, harmonika, Jakub Racek – kytara, Lukáš Pelc – kontrabas Host: Irena Budweiserová

Typ akce: Koncert

Zahájení: 10. 11. 2014
Ukončení: 10. 11. 2014

Popis akce

II. koncert HS
Oblíbená česká skupina Plavci, věnující se stylu folk a country, oslavila 45 let své existence. První sestava se sešla v roce 1964 a tvořili ji Milan Dufek, Antonín Hájek, Mirek Řihošek, Jan Vančura a Jiří Veisser. V roce 1990 se skupina vrátila k původnímu názvu Rangers. Po různých peripetiích se Plavci – Rangers rozdělili na několik samostatných jednotek. Zpěvák Honza Vančura pokračuje v koncertování s Plavci s tradičním repertoárem, na který jsou diváci této slavné skupiny zvyklí. V loňském roce představil na koncertech své excelentní spoluhráče: jedním z nich je uznávaný harmonikář a zpěvák Mário Bihári; Jakub Racek, vítěz řady evropských kytarových soutěží či kontrabasista Lukáš Pelc. Společně s Plavci vystoupí jako host výjimečná zpěvačka Irena Budweiserová, která 30 let vystupovala se skupinou Spirituál kvintet, se kterou koncem roku 2010 ukončila spolupráci a začala se věnovat výhradně sólovým aktivitám se svou doprovodnou skupinou Fade In.V dubnu 2013 začala spolupracovat se skupinou Plavci a vy si přijďte poslechnout, jak jim to spolu šlape.

Předprodej od 20. 10. 2014

Místo konání: Národní dům,

Přesná adresa: Karlovo nám. 47, Třebíč (Hledat na mapě)

Třebíč (okres: Třebíč kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Městské kulturní středisko Třebíč
WWW pořadatele: www.mkstrebic.cz
Předchozí akce: MISS HORÁCKA
Následující akce: SVATOMARTINSKÉ SLAVNOSTI

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!