designSUPERMARKET 2014

Podobné akce

Účinkující: 2D3D, 7DUB, ALTER DECO, ANALOG!BROS, ANDREA KATONOVÁ, ANNA STEINEROVÁ, BAAGI, BLUEBERRIES, BRAASI INDUSTRY, BUFFET CLOTHING, CONTIQUA A MNOZÍ DALŠÍ

Typ akce: Festival

Zahájení: 11. 12. 2014
Ukončení: 14. 12. 2014

Vstupné: 100 Kč - 120 Kč

Popis akce

Čtyři dny plné mladého designu chystá již po osmé mezinárodní festival současného designu designSUPERMARKET. Ve vánoční atmosféře Staroměstského náměstí se 11. - 14. 12. 2014 představí v Domě U Minuty ti nejlepší z nastupující generace designérů, kteří prošli kurátorským výběrem festivalu. designSUPERMARKET se chce letos zaměřit na představení designu veřejnosti ve smyslu celého procesu navrhování, vzorování, funkčnosti a výroby. Více než polovina autorů se letos na designSUPERMARKETU představí úplně poprvé. Řada z nich uvede prodejní premiéry své tvorby nebo edice připravené speciálně pro festival. Návštěvníci se mohou těšit na zahraniční tvůrce z Holandska, Německa a Slovenska. Speciálním hostem pak bude módní návrhářské duo Muslin Brothers z Izraele.

Místo konání: Dům U Minuty

Přesná adresa: Staroměstské náměstí 4 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.designsupermarket.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!