Úhel pohledu: Co je štěstí?

Podobné akce

Účinkující: PAVLA PROCHÁZKOVÁ - tajemnice Divadla Radka Brzobohatého, hudebnice, herečka, letošní vítězka soutěže MISS Prima křivky; Mgr. PAVLÍNA ZVELEBILOVÁ - ředitelka rehabilitačního centra pro postižené Rehafit, o.p.s.; EDWARD WALCZYK - kněz pražské arcidiecéze, farář působící ve farnosti Kyje a na Černém mostě; PETR HIRSCH - profesionální poutník, od roku 2014 se pokouší postupně po etapách obejít pěšky celý svět JAKUB KUCHAŘ - psycholog, psychoanalytik, psychoterapeut; Moderátor: PAVEL MAŠEK - zakladatel a předseda správní rady Nadačního fondu POROZUMĚNÍ, věnuje se také organizování benefičních koncertů či divadelních představení, které zároveň provází jako moderátor.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 09. 12. 2014
Ukončení: 09. 12. 2014

Vstupné: zdarma

Popis akce

Zveme vás na poslední letošní diskusní pořad Úhel pohledu na téma: Co je štěstí? Na každé téma je možné dívat se z různých Úhlů pohledu.

Někomu stačí zlatá muška, jiný potřebuje hodně peněz a velký dům. Někdo najde štěstí vystoupením z Matrixu, jiný do něj s vidinou štěstí vstupuje. Jeden štěstí má, druhý ne, třetí ho stále hledá, čtvrtý ho nikdy nenajde, i když ho má. Jak takové štěstí vypadá, a proč ho vůbec hledat? A potřebujeme k životu štěstí?

Místo konání: Era svět

Přesná adresa: Jungmannovo náměstí 767, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Creative Gate a Era svět
WWW pořadatele: www.prostor.erasvet.cz
Předchozí akce: Sesame street
Následující akce: Novoroční koncert 2015

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!