KROUŽEK ZVÍDAVÝCH ZÁMECKÝCH SENIORŮ

Podobné akce

Účinkující: Srdečné pozvání !

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 25. 3. 2015
Ukončení: 25. 3. 2015

Popis akce

Přijměte srdečné pozvání k pravidelnému setkávání v pardubickém zámku. Společně – vždy jednou za měsíc – nahlédneme pod pokličku pestrých aktivit Východočeského muzea. Poslechneme si komentované prohlídky, podíváme se do vzácných sbírek, navštívíme archeologicky významné lokality a necháme se zavést na pozoruhodná místa v přírodě. Poznáme muzea a památky našeho regionu. Rozdělíme se o vlastní skvělé zážitky z cestování a uděláme si výlet podle doporučení členů kroužku. Stálé členy kroužku a přátele muzea čekají malé povinnosti, rovněž však zajímavé výhody.
Těšíme se na setkání s milovníky přírody a zahrádek, s obdivovateli a znalci historie – zkrátka se všemi, kteří rádi tráví čas společně. Těšíme se také na to, že babičky a dědečkové přivedou na příští setkání i své vnučky a vnoučky, neboť ze zámeckých zábav a tajemství mohou ochutnávat osoby každého věku. Přivítejme tedy jaro v zámku společně. Těšíme se na první setkání s Vámi. Prosíme o předběžnou registraci zájemců. Telefon: 606 241 128, e-mail: slepickova@vcm.cz

Místo konání: Východočeské muzeum v Pardubicích

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Pardubice (okres: Pardubice kraj: Pardubický kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Východočeské muzeum v Pardubicích
WWW pořadatele: www.vcm.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!