Eva Holubová randí s duchem Oldřicha Víznera

Podobné akce

Účinkující: Evy Holubová, Oldřich Vízner

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 10. 4. 2015
Ukončení: 10. 4. 2015

Popis akce

V severomoravské metropoli je příbramské Divadlo A. Dvořáka diváky doslova milované. Není divu, že se do ostravského Akordu tak rádo a často vrací. Dne 10. dubna v 19:00 hodin vytáhne - po veleúspěšném Hrdém Budžesovi - na prknech Akordu další eso z rukávu. Herecký koncert Evy Holubové a Oldřicha Víznera RANDE S DUCHEM!
V emocemi napěchovaném díle nejpopulárnějšího amerického dramatika současnosti Neila Simona si divák nejednou zabalancuje mezi nespoutaným humorem a dramatem, z něhož mráz přejíždí po zádech a nejednou se přistihne se smíchem na rtech zamrzlým. Příběh vypráví o kdysi slavné spisovatelce Rose (Eva Holubová), která se stáhla do ústraní. Přestala psát, přednášet a dochází jí peníze. Jedinou bytostí, které se daří probouzet ji letargie, je rovněž úspěšný literát Walsh (Oldřich Vízner), jehož přítomnost je pro Rose téměř bytostně důležitá. Pikantní na tom je, že Walsh je již pět let na onom světě.
Neil Simon napsal desítky her a filmových scénářů a získal řadu ocenění včetně Pulitzerovy ceny. Na další hru z mistrova pera v podání Příbramanů pod názvem Drobečky z perníku (se Simonou Stašovou v hlavní roli), se mohou tzv. Akorďáci těšit již 14. května.
Vstupenky k zakoupení on-line přes Cool ticket a evstupenku, v pokladně Akordu a všech pobočkách Ostravského Informačního Servisu. Bližší info na www.dk-akord.cz.

Místo konání: Dům kultury Akord Ostrava-Zábřeh, s.r.o.

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: DK AKORD
WWW pořadatele: www.dk-akord.cz
Předchozí akce: Ples v Jihlavě (Krystal)
Následující akce: Bikini night

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!