Promítání s novinkami od Samsungu v Galerii Mánes

Podobné akce

Účinkující: x

Typ akce: Výstava

Zahájení: 15. 4. 2015
Ukončení: 17. 4. 2015

Vstupné: zdarma

Popis akce

Přijďte na promítání do Galerie Mánes a vyhrajte Samsung Galaxy S6!

Galerie Mánes a vodárenská věž u Mánesu se v polovině dubna promění v improvizovanou značkovou prodejnu Samsung a představí novinky Galaxy S6 a S6 edge a jejich příslušenství. Navíc vám Samsung přichystal v době konání programu soutěž o 6 kusů Samsung Galaxy S6.

Samsung pro vás připravil v souvislosti se zahájením prodeje nejpokročilejších mobilních telefonů Galaxy S6 a Galaxy S6 edge na českém a slovenském trhu vskutku originální program. Každý večer od středy 15. do pátku 17. dubna můžete mezi 20. a 23. hodinou pozorovat promítání spotů s prvky videomappingu na vodárenskou věž u Galerie Mánes. Navíc od 15. do 16. dubna bude v prostorách Galerie Mánes probíhat výstava nových modelů Galaxy S6 a S6 edge, včetně jejich příslušenství.

Na výstavu novinek Samsung Galaxy S6 a S6 edge v Galerii Mánes vás zveme ve středu a ve čtvrtek 15. – 16. dubna od 10.00 do 21.00 hodin. Těšte se také na soutěž o 6 kusů modelu Samsung GS6, přičemž vyhrát může skutečně každý. Stačí zodpovědět soutěžní otázku a zatočit si na výherním kole. Pokud si v Galerii Mánes předobjednáte nový telefon před zahájením jeho oficiálního prodeje, obdržíte navíc bezdrátovou nabíjecí podložku zdarma!

V Galerii Mánes objevíte i tzv. „Experience“ zónu, ve které najdete velké stoly s mobilními telefony Galaxy S6 a Galaxy S6 edge. Opodál bude připravena „Chill out“ zóna, kde si vyzkoušíte mobilní virtuální realitu s Gear VR.

Místo konání: Výstavní síň Mánes

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!