Herec Miki Křen a designer Antonín Hepnar v diskusi Úhel pohledu

Podobné akce

Účinkující: Pozvání do diskuse přijali: • RADIM BARTOŠ - mladý truhlář a čalouník; vítěz a účastník celorepublikových řemeslných soutěží; https://www.facebook.com/TruhlarcalounikBartos?pnref=lhc • ANTONÍN HEPNAR - přední český designer, výtvarný umělec, interiérový architekt a dřevosoustružník; jedna z nejvýraznějších postav užitého umění druhé poloviny dvacátého století a nositel diplomu Mistr uměleckého řemesla; http://www.hepnardesign.com/ • MIKULÁŠ MIKI KŘEN - herec, režisér, producent; spoluzakladatel občanského sdružení a projektu "Stojím si za ním", který vznikl na podporu a propagaci postupně zanikajících uměleckých řemesel; https://www.facebook.com/stojimsizanim/info?tab=page_info • Doc. Ing. KAREL HAVLÍČEK, Ph.D., MBA - předseda představenstva Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR; iniciátor dlouholetého projektu Fandíme řemeslu; http://www.amsp.cz/ Diskusi povede BOHDANA MAJEROVÁ - rozhlasová moderátorka, moderátorka dětských akcí a folklorních slavností.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 28. 4. 2015
Ukončení: 28. 4. 2015

Vstupné: zdarma

Popis akce

Proč přestáváme být manuálně zruční? A proč ztrácíme zájem o řemeslné učební obory? Co budeme umět? A může vůbec lidstvo bez manuální práce přežít? Creative Gate předloží i v dubnu další zajímavé téma v, tentokrát s příznačným názvem: Kam se poděly zlaté české ručičky? V úterý 28.4. od 18 hodin se opět setkáme v prostoru Era svět spolu s hosty: předním českým designerem Antonínem Hepnarem, hercem a režisérem Mikulášem Křenem nebo s předsedou představenstva malých a středních podniků a živnostníků, panem Karlem Havlíčkem.

Diskusní večer se uskuteční již po patnácté a přímý přenos bude možné sledovat online zde https://www.youtube.com/watch?v=52T2i6n4WkE

Místo konání: Era svět

Přesná adresa: Jungmannovo náměstí 767, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Creative Gate a Era svět
WWW pořadatele: www.prostor.erasvet.cz
Předchozí akce: Winerun - Krumvířský vinařský běh
Následující akce: Jarní zpívání

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!