Bike Festival 2015

Podobné akce

Účinkující: 50 značek z cyklistiky

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 16. 5. 2015
Ukončení: 17. 5. 2015

Vstupné: Zdarma

Popis akce

Největší pražská cyklostezka po roce opět ožije cyklistikou. Druhý ročník Bike Festivalu se odehraje 16. - 17. 5. 2015 v areálu Freestyle Park Modřany. Své novinky představí přes 50 předních cyklistických značek. Součástí akce bude bezplatné testování více než stovky jízdních kol a víkendový doprovodný program pro děti i dospělé cyklisty.

Freestyle Park Modřany se uprostřed května promění v oázu cyklistiky. Již druhým rokem zde na ploše přesahující 5000 m2 odprezentuje novinky a poslední trendy přes 30 vystavovatelů zastupujících více než 50 značek pouze z cyklistiky.

V rámci Bike Festivalu bude mít každý možnost bezplatného testování více než stovky jízdních kol včetně elektrokol na značených terénních a silničních trasách. Organizovány budou společné vyjížďky a workshopy pro děti i dospělé cyklisty. Nebude chybět dětské dopravní cyklo hřiště s možností zapůjčení dětských kol a odrážedel, testovací dráhy s proměnlivými povrchy nebo trial show. U jednotlivých vystavovatelů budou mít návštěvníci možnost si nechat svá kola zdarma zkontrolovat a seřídit.

Areál Freestyle Park Modřany (www.freestylepark.cz) leží na nejfrekventovanější pražské cyklostezce A2 vedoucí z centra města na Zbraslav. Areál je snadno a bezpečně dostupný na kole, což je i doporučený způsob dopravy na Bike Festival.

Návštěvníci budou mít k dispozici úschovnu, kde bude možné bezpečně ponechat jízdní kolo, v klidu si projít celý areál a vyzkoušet některá z testovacích kol.

Místo konání: Freestyle Park Modřany

Přesná adresa: areál Freestyle Park Modřany, ulice Vltavanů, 143 00 Praha 4 Modřany (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Asociace AVDK
WWW pořadatele: http://www.bikefestival.cz/
Předchozí akce: Otto Hejnic Hispaniola Project
Následující akce: Princess Chelsea

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!