Festival Všudybud 2015 v areálu hradu Lipý

Podobné akce

Účinkující: DG 307 // Circus Problem / Ježíš táhne na Berlín / Kittchen / Nat Osborn Band (USA) / Nikola Mucha / Obří broskev / The Unholy Preachers / Voila Amoclen / Area Core / B4 / Babubabu / Backfist / Candát / Czechoutestra / Dr. Solfernus / Flush Buttons / Goatbastards / Cháska / Illusions / Incarnate / Jazzová farma / Lingers.on / LizArt / LKP / Los Chuperos / Metronome Blues / Owoce / Papír sklo plasty / Pavel Callta / Pertho / Pikodeath / Pupíček / Ropucha Scream Of The Lambs / Sprostá a ubohá / Swayambu / Šašci bez hodnosti / Tetrahop / The Viv / Tchei–chan / Unaffected Evolution / VyjakoMy / We All Gonna Die / Your Inner Beast / Zhasni

Typ akce: Festival

Zahájení: 05. 6. 2015
Ukončení: 06. 6. 2015

Vstupné: 170-220 Kč

Popis akce

Všudybud má svoji letní open-air verzi a zimní klubovou verzi. První festival se konal v roce 2005 v prostoru vodního hradu Lipý, dále na koupališti v Dubici a v klášterní zahradě augustiniánského kláštera v České Lípě.
V roce 2014 oslavil festival své desáté narozeniny a vrátil se do areálu vodního hradu Lipý. Poprvé byl také dvoudenní, konal se 13. a 14. června. Festivalová produkce zněla na 4 hudebních stagích, součastí byla i divadelní stage v prostorách sklepení hradu.
Festival je organizován z osvětových důvodů, z lásky k hudbě, městu a přátelství. Festival je bez komerčních ambicí.
Cílem festivalu je mezikulturní integrace a tolerance k menšinovým žánrům. Regionální umělci jsou zde konfrontováni s aktuálními kulturními trendy.
Společným rysem návštěvníků festivalu je generační, sociální a žánrová tolerantnost a multikulturalita. Návštěvnost festivalu je mezi 650 až 1000 osob.
Organizátoři se rekrutují především z řad členů klubu Progres, kteří festival organizují ve svém volném čase, bez nároku na honorář.
V roce 2015 se festival Všudybud bude konat 5. až 6. června v areálu hradu Lipý a přilehlém okolí, v České Lípě.

Místo konání: Vodní hrad Lipý

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Česká Lípa (okres: Česká Lípa kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.vsudybud.cz/
Předchozí akce: BOUSOVFEST 2015
Následující akce: Festival Rock for People Europe 2015 - Plzeň

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!