Wanastowi Vjecy Revival

Podobné akce

Účinkující: Wanastowi Vjecy Revival

Typ akce: Koncert

Zahájení: 22. 8. 2015
Ukončení: 22. 8. 2015

Vstupné: 195-250 Kč

Popis akce

Kluci už na festivalu hráli minulý rok a tak moc dobře víte, na co se těšit - přesně v duchu toho, co o sobě říkají: Wanastowi Vjecy Revival se snaží šířit tvorbu a poslání své originální předlohy a vzdává tak čest této výrazně specifické a neopomenutelné ikoně české hudební scény, kterou Wanastowi vjecy bezesporu jsou. Repertoár skupiny je postaven především na prověřených hitech staršího data (např. Sbírka zvadlejch růží, Tak mi to teda nandey, Vlkodlak, Andělé, atd.), neopomíná však ani aktuální album Letíme na wenuši.
Ačkoli se skupina Wanastowi vjecy Revival v některých aspektech nevyhýbá zásadním stylizačním prvkům, neklade si za cíl ve všech detailech imitovat originál a není v zájmu kapely, aby ji někdo s originálem srovnával. Prvořadé je, aby si posluchači z koncertu odnesli příjemné pocity. Základní filozofií skupiny WV Revival je reprodukce písní kapely Wanastowi vjecy se správnou rockovou syrovostí a energií, která provází všechny vystoupení skupiny Wanastowi vjecy.

Účastníci: Wanastowi Vjecy Revival

Místo konání: TJ Sokol Zásada - oddíl kopané

Přesná adresa: Zásada č.p. 344 (Hledat na mapě)

Zásada (okres: Jablonec nad Nisou kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: TJ Sokol Zásada - oddíl kopané
WWW pořadatele: http://zastenrock.webnode.cz/kontakt/
Předchozí akce: Divokej Bill - revival
Následující akce: Damage-inc

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!