Účinkující: Hush

Typ akce: Koncert

Zahájení: 22. 8. 2015
Ukončení: 22. 8. 2015

Vstupné: 195-250 Kč

Popis akce

Hush vznikají v létě roku 1996. Od těch dob (až dosud) v kapele působí zpěvák Michal Kurilla a bubeník Honza Kubánek.Po několika počátečních demosnímcích natočili Hush do dnešního dne celkem pět alb - v roce 2002 titul Electric Religion, v roce 2005 album Stereotype, roku 2007 třetí nahrávku, která nese název Rockets & Shisha a v roce 2010 vzniká album s názvem No. 4..
Kapela čile koncertuje kromě Česka i v zahraničí - Holandsko, Polsko či Německo. Na jaře 2011 přichází do kapely basista Martin Bouchal a kytarista Ondra Rusnák. V červnu 2011 kapela v nové sestavě natáčí klip k songu Forget My Name, ve kterém hraje skvělý Pavel Liška. Klip je vysílán na ČT 1 v Dobrém ránu a v pořadu TV Rockparáda. Aktuálně Hush dokončili a propagují své páte album Endorphin, které vyšlo v únoru 2013. Mastering alba provedl věhlasný Jens Bogren ve švédském studiu Fascination Street!

Účastníci: Hush

Místo konání: TJ Sokol Zásada - oddíl kopané

Přesná adresa: Zásada č.p. 344 (Hledat na mapě)

Zásada (okres: Jablonec nad Nisou kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: TJ Sokol Zásada - oddíl kopané
WWW pořadatele: http://zastenrock.webnode.cz/kontakt/
Předchozí akce: Damage-inc
Následující akce: Těsně Vedle

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!