Alžběta

Podobné akce

Účinkující: DYMYTRY,Citron,KOMUNÁL.....

Typ akce: Koncert

Zahájení: 17. 7. 2015
Ukončení: 18. 7. 2015

Vstupné: 350-500 Kč

Popis akce

Program 4. ročníku The Legends Rock Fest pro rok 2015 je opět plně sestaven z námětů dosavadních účastníků a řady nových příznivců. Ve všech směrech se i další ročník stává festivalem splněných přání. Již v pátečním programu proto nemohou chybět divácky doposud nejúspěšnější a energická kapela DYMYTRY a z doposud neúspěšnějších legend hrajících na tomto festivalu kapela Citron. V dosavadní historii další nejoblíběnější kapelou festivalu je podle fandů kapela KOMUNÁL, která završí celý festival ze soboty na neděli.

V sobotní koncertní show, sestavené rovněž z přání fanoušků, se představí osobnosti a kapely, Láďa Křížek se se svou kapelou KREYSON nebude Vzdalovat a postará se o Čarovnou noc.

Strejda Tomáš nemusí s partou KRUCIPUSK do Mexika, a tak Cirkus bude! Kapela DOGA s Izzim už Není nevinná, proto nám Chlapi zatančí a budou jen tak Poletovat, MOTORBAND s Klaudou Kryšpínem za bicími ukáže svou Nevinnou tvář a s heavymetalovou legendou TITANIK, plující z Brna, mohou oslavit svůj Metalovej svátek všechny Martiny a Drahušky.



Po úspěchu před třemi lety se ,,na místo činu“ opět vrací melodický rock. Svezete se na korbě TRAKTORU, Rock n roll to je síla, a on ví, o čem zpívá.Po jednoleté přestávce se na setkání s fanoušky The Legends Rok fest těší Dan Horyna s kapelou MERLIN a poté, co při předloňském ročníku dostali rockeři publikum doslova do varu, se vrací i DESTROYSELF z Děčína.

Rozhodně si nenechte ujít už samotný rozjezd programu. V pátek se o něj postarají DANIEL KROB, kterého skalní příznivci heavy metalu pamatují ze zlatých osmdesátých a devadesátých let, mimo jiné z formací Arakain a Kreyson, a dnes s vlastní sólovou dráhou dá Šachmat, před ním energická parta FLATTUS a Enoly Gay (vítěz hlasovací soutěže ,,dejte šanci mladé kapele“). O sobotní rozjezd se postarají MATAHARI s frontmentkou Žantí, se kterou zažijeme novej Barevnej svět a ALŽBĚTA aneb Pusťme se do toho.

Účastníci: DYMYTRY,Citron,KOMUNÁL......

Místo konání: Autocamp u Masarykovy věže samostatnosti

Přesná adresa: Maixnerova 1613 Hořice (Hledat na mapě)

Hořice (okres: Jičín kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Zdeněk Lhota
WWW pořadatele: http://thelegendsrockfest.cz/kontakt/
Předchozí akce: The best of classic
Následující akce: The best of classic

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!