Kam do bazénu nebo na koupaliště v Praze? Poradí vám 2GIS

Podobné akce

Účinkující: 2GIS je propracovaný informační systém s mapami měst provozovaný stejnojmennou společností. Aktuálně zahrnuje více než 270 měst v 8 zemích světa včetně metropole České republiky. Díky 2GIS získají obyvatelé i návštěvníci Prahy informace o lékárnách, bankomatech, kadeřnictvích, restauracích, klubech, kinech, divadlech, vysokých školách, úřadech, policii a mnoha dalších organizacích. Mapa 2GIS obsahuje detailní vyznačení silnic, chodníků a stezek s nejstaršími budovami i novostavbami. Součástí je také vyhledávání optimální trasy pro cestování MHD i autem. V adresáři se zobrazují podrobné informace o organizacích včetně kontaktních údajů, vstupů do budov a nejbližšího parkování, které několikrát do roka aktualizují specialisté společnosti 2GIS. Informační systém s mapami 2GIS lze používat online na webových stránkách www.2gis.cz. Všechny funkce a mapy jsou dostupné i bez připojení k internetu prostřednictvím aplikace pro počítače, smartphony a tablety. Aplikace 2GIS je zdarma ke stažení přes App Store, Google play, BlackBerry World a Windows.

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 11. 7. 2015
Ukončení: 30. 11. -0001

Popis akce

Tropické teploty posledních dnů lákají veřejnost k vodě. Kam v Praze vyrazit za osvěžením a koupáním s dětmi mapuje informační systém s 3D mapou Prahy 2GIS.
Díky této aplikaci se mohou Pražané předem informovat o tom, kam k vodě vyrazit, jaká je otevírací doba nebo si mohou vyhledat trasu přímo do areálu.
2GIS mapuje nejrůznější místa v Praze a každý měsíc údaje aktualizuje. V Praze je téměř šest desítek míst, kde se zchladit, a dle posledních statistik 2GIS z července 2015 v prázdninovém období většina koupališť otevře své brány od 9.00 a zavře mezi 19.00 a 20.00 hodinou.
Propracovaný informační systém aplikace 2GIS umožní uživatelům díky chytrým filtrům snadno a rychle najít vybrané koupaliště či bazén a zjistit o něm veškeré potřebné informace – vstup do areálu, fotografie, otevírací dobu nebo odkaz na webové stránky, kde zjistí vstupné.
Plánovač trasy pomůže také s nejrychlejším vyhledáním cesty. Stačí jen do vyhledávače napsat místo, které chcete navštívit, a informační systém ho vyhledá a na 3D mapě vás nasměruje přímo ke vstupu do budovy.
Každého řidiče potěší možnost najít parkovací plochy a zóny – a informace o jejich kapacitách a případné ceně parkovného.

Místo konání: celá Praha

Přesná adresa: Aplikace 2GIS je zdarma ke stažení přes App Store, Google play, BlackBerry World a Windows. (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: 2GIS
WWW pořadatele: www.2gis.cz
Předchozí akce: Benátska noc 2015
Následující akce: LIBOR ŠMOLDAS QUARTET

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!