Výstava motocyklů a kaskadérská show láká do Brna motocyklové fanoušky

Podobné akce

Účinkující: Crazy Day, Petr Hošťálek

Typ akce: Motoristická akce

Zahájení: 01. 8. 2015
Ukončení: 08. 8. 2015

Vstupné: zdarma

Popis akce

Srpen bude v Brně ve znamení silných strojů a neuvěřitelných kousků. Již týden před Velkou cenou silničních motocyklů se mohou všichni motocykloví nadšenci těšit na speciální akci. Prostory Nákupního centra Královo Pole se od 1. do 8. srpna přemění v jedinečnou výstavní galerii moderních i historických motocyklů a dějiště kaskadérské show.

Pro nadšence motocyklů si pořadatelé akce v Nákupním centru Královo Pole připravili výstavu motocyklů značky Honda modelových řad Naked, Touring, Enduro, Scooter a Off Road, ale také veterány zapůjčené od Jihočeského motocyklového muzea a vozy ze soukromé sbírky Jiřího Hořice z Veteran Automoto Club Brno. Návštěvníci tak získají unikátní možnost porovnat technologie z dob motocyklových počátků až po nejmodernější závodní kousky. Výstava motocyklů značky Honda se uskuteční od 1. do 8. srpna, přičemž historické modely budou připraveny pouze na poslední výstavní odpoledne, tedy sobotu. Příznivci historických strojů se mohou těšit na INDIAN Police Scout 45 z roku 1929, nebo unikátní LAURIN & KLEMENT typ T.B. z roku 1901, který je nejstarší typ motocyklu vyráběný na našem území.

Výstava bude doplněna o vzrušující kaskadérskou show v podání skupiny Crazy Day, která proběhne na motorkách, čtyřkolkách i skútrech na venkovním parkovišti nákupního centra. „Kaskadéři rozjedou svou 20minutovou podívanou ve 14:30, v 15:45 a poslední vystoupení je naplánované v 17 hodin. Děti, ale i dospělí, si také budou moci na parkovišti zajezdit s auty na dálkové ovládání, či se zaposlouchat do vyprávění dobrodruha, spisovatele a sběratele historických motocyklů Petra Hošťálka, nejen o jeho expedici do Pekingu a Nepálu,“ uvedla Jaroslava Kovárníková, ředitelka Nákupního centra Královo Pole. Pro děti bude dále na místě připravena nafukovací závodní dráha se šlapadly a závodnický tetovací salon. Dospělí se mohou těšit na speciální driftovací káry s patentovaným drift systémem, který umožňuje řidiči měnit zadní úhel řízení, takže můžete jezdit a driftovat dopředu, dozadu, do strany, diagonálně a vše kombinovat navzájem.

O NC Královo Pole:
Nákupní centrum Královo Pole se nachází v brněnské městské části Královo Pole na ulici Cimburkova 4. Najdete v něm přes 80 obchodů a nonstop otevřený hypermarket Tesco. Příjemné chvíle s přáteli nebo s rodinou mohou návštěvníci trávit v jedné z kaváren či v restauracích s bohatou nabídkou jídel a pro aktivní zábavu nabízí Nákupní centrum Královo Pole bowlingovou hernu.

Ty nejmenší v nákupním centru čeká dětský koutek a maminkám je k dispozici přebalovací místnost. Centrum disponuje i bankomaty a nechybí tu ani směnárna, lékárna či ruční mytí aut. V celém areálu je k dispozici zdarma WiFi připojení k internetu. Doprava je zajištěna autobusovou linkou číslo 67 a 81. Řidiči potom určitě ocení rozlehlé kryté parkoviště s kapacitou 862 míst.

Místo konání: Nákupní centrum Královo Pole

Přesná adresa: Cimburkova 4 (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Nákupní centrum Královo Pole
WWW pořadatele: http://www.krpolenc.cz/
Předchozí akce: JAZZ EFTERRATT
Následující akce: Sokolovská čurda 2015

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!