AMAZONIA 2015

Podobné akce

Účinkující: Martin Pávek

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 21. 9. 2015
Ukončení: 21. 9. 2015

Vstupné: dobrovolné

Popis akce

Amazonie tvoří snad největší část divočiny Jižní ameriky. My se vydáme prozkoumat některé části tohoto pravěkého světa na území Peru. Nejprve navštívíme zajímavou oblast pomezí Amazonie a zelených And, tzv. mlžné lesy. Zde se nachazí prekolumbovská civilizace Chachapoyas, tedy její archeologické unikáty a nyní nově objevené sarkofágy, které jako jedni z prvních navštívíme.

Postupem dále do džungle zavítáme k různým indiánským kmenům,severni i centrální časti Peru, jejich způsobu života,ale také mystiky a šamanských obřadů. Ochutnáme horskou džungli plnou vodopádů a lagun s nejčistčí vodou na planetě a podíváme se čím může být existence takových míst a pralesů lidskou činností ohrožena. Samozřejmě se znovu vydáme na lov moučných červů v naší nové výpravě s indiánskými přáteli kmene Agvaruna. Přijďte nasát sílu, divokost ale i harmonii a krásu pralesů Amazonie, poznat mnoho fauny a flory z této nekonečné a nejbohatší biosféry planety


Místo konání: M-klub

Přesná adresa: Macháčkova 28 Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Knihovna města Plzně
WWW pořadatele: http://m-klub-plzen.webnode.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!