Whisky Life! Prague 2015

Podobné akce

Účinkující: Čeští a zahraniční vystavovatelé a jejich whisky, bourbony a whisky koktejly, Skotské dudy, klavírní doprovod,

Typ akce: Festival

Zahájení: 06. 11. 2015
Ukončení: 07. 11. 2015

Vstupné: 420 až 480

Popis akce

Whisky Life Prague 2015

Kde jinde si můžete zakoupit ochutnávku širokého výběru whisky za minimální ceny? Navíc zde budou jako už každoročně otevřeny a nabídnuty k ochutnávce whisky lahve, které se sem ještě ani nedováží a to vše za minimální degustační ceny - násobky 30,-Kč.

Třetí ročník festivalu Whisky Life! Prague se letos uskuteční už ve větších prostorách a to ve dnech 6. a 7. listopadu v Betlémské kapli v Praze.

Zajímavostí je, že Kaple Betlémská byla postavena v roce 1391 na místě bývalé sladovny a slad je taktéž nezbytnou součástí výroby whisky, tzv. „vody života“. Tento rok si zároveň připomínáme dvě historická výročí - 600 let od upálení Mistra Jana Husa a zároveň 610 let od první doložené písemné zmínky o whisky v Irsku.

Exkluzivním hostem letošního festivalu bude “Whisky Man of the Year 2011 a 2012” John Lamond. John Lamond je jedním z předních světových autorit na whisky, autor knihy " The Malt Whisky File" a dalších odborných publikací. Pod jeho vedením se bude během večerních masterclass pod názvem „Small Highlanders„ a „Výběrové Skotské blended„ ochutnávat vždy 6 - 7 druhů whisky – více na webu festivalu www.whiskylifeprague.cz, kde naleznete také seznam dalších hodnotných masterclass a možnost jejich rezervace.

Whisky, koktejly, pivo, káva…

Festivalu se tak jako už každoročně zúčastní významní čeští distributoři, jejich značky a hosté - letos Tomatin, Duncan Taylor Scotch Limited, The Lost Distillery Company, Kavalan whisky, společnost Gurlex představí Nestville whisky, dále Rémy–Cointreau, Premier Wines, Pernod-Ricard, Warehouse 1, Rudolf Jelínek, Stock Plzeň, Glentyn(e), Fous Spirits a další.

Návštěvníci se však mohou těšit i na zajímavé příbuzné produkty, např. pivo z pivovaru ČZU Suchdolský Jeník, ručně dělané čokoládové pralinky Passion Chocolate, pravé anglické koláče Smith‘s pies , překapávanou kávu společnosti Rebel Bean, výtečné whisky koktejly v podání barmanů Bugsy‘s baru. Prezentovat se také bude stylové pánské holičství Barber‘s Wife a Hair Fashion Point, doutníky a dýmky a samozřejmě nebude chybět ani klavírní doprovod a Skotské dudy.

Vstupenky na akci jsou již nyní k dostání v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Cena vstupenek:

480,- Kč na páteční festivalový večer 17:00-23:00

420,- Kč na sobotní odpolední festivalový blok 13:00-17:00

460,- Kč na sobotní festivalový večer 18:00-23:00

V ceně vstupenky je vlastní originální sklenka na whisky Glencairn a festivalová brožurka na psaní degustačních poznámek. Ochutnávky whisky budou na místě ke koupi za festivalovou měnu a její násobky Dram (1 Dram – 30,-Kč). Protože počet vstupenek na jednotlivé festivalové bloky je limitován, doporučujeme si vstupenky zakoupit v předstihu.

Upozorňujeme, že cena vstupenek na místě bude dražší o 50,-Kč. Více informací o Whisky Life! Prague včetně programu a vstupného, najdete na stránkách http://www.whiskylifeprague.cz/ V případě dotazů nás prosím kontaktuje na emailové adrese whiskyfestival@email.cz Vstupenky v síti Ticketstream Aktualizovaný program Masterclass sledujte na www.whiskylifeprague.cz a https://www.facebook.com/WhiskyLivePrague?ref=hl

Místo konání: Betlémská kaple

Přesná adresa: Betlémské náměstí Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: MMC s.r.o.
WWW pořadatele: http://www.whiskylifeprague.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!