Festival adidas Originals Superstar 2015

Podobné akce

Účinkující: adidas

Typ akce: Festival

Zahájení: 24. 10. 2015
Ukončení: 24. 10. 2015

Popis akce

adidas Originals Superstar Gallery představí v rámci Teniskology 2015 jedinečnou prezentaci světa fenomenální tenisky Superstar

Tuto sobotu 24. 10. 2015 proběhne pod záštitou Designbloku 2015 ojedinělá akce Teniskology, první festival tenisek v České republice. Pražský Vinohradský pavilon bude hostit jednodenní událost, která je netrpělivě očekávaná všemi milovníky „sneakers“ i obdivovateli steetové módy a kultury.
Oblíbená značka adidas Originals zde u příležitosti oslavy 45. výročí své legendární boty Superstar představí jedinečnou interaktivní instalaci, která návštěvníky provede světem tohoto fenoménu. Z původně sportovní boty se adidas Originals Superstar staly ikonou pop-artového světa i streetové kultury. Během své existence uchvátily řadu osobností ze světa sportu, hudby i umění a díky originální spolupráci značky s nimi mohly vzniknout unikátní designy a ikonické modely. Řada z těchto cenných archivních modelů adidas Originals Superstar bude nyní v ČR poprvé v rámci Teniskology k vidění. Nebude chybět ani aktuální kolekce. Své místo bude mít v Superstar Gallery i prezentace současné spolupráce adidas Originals Superstar s inspirativními umělci pod vedením Pharella Williamse. Značka adidas Originals oslovila u příležitosti Teniskology ke spolupráci i několik progresivních českých umělců, jejichž pojetí adidas Originals Superstar bude v této pop-up galerii představeno.

Adidas Originals Superstar Gallery na Teniskology 2015

24.10.2015 10-21 hod.

Vinohradský pavilon,
Vinohradská 50, Praha 2

Místo konání: Vinohradský pavilon

Přesná adresa: Vinohradská 50, Praha 2 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Teniskology/adidas

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!