Světový den lupénky 29.10. - Australský expert poradí českým lupénkářům

Podobné akce

Účinkující: Dr. Michael Tirant

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 29. 10. 2015
Ukončení: 29. 10. 2015

Popis akce

Australský expert poradí českým lupénkářům
Přední odborník na kožní onemocnění Dr. Michael Tirant navštíví ve čtvrtek 29. října Prahu. Australský biochemik a jeho tým budou zájemcům u příležitosti Světového dne lupénky poskytovat bezplatné konzultace u stánku v druhém patře nákupního centra Atrium Flora. Akce probíhá od 9:00 do 21:00, k dispozici bude český překlad.
Dr. Michael Tirant pochází ze Seychel, ale od dětství žije v Austrálii. Od začátku 80. let se zabývá kožními chorobami, mezinárodního ohlasu se dočkal především díky výsledkům v boji proti psoriáze, v České republice známější pod názvem lupénka. Ta patří k nejrozšířenějším kožním nemocem, v České republice s ní bojuje přibližně tři sta tisíc lidí. Projevuje se výraznými změnami pokožky, ale přináší i další rizika, zejména v případě rozšíření kožního zánětu do jiných částí organismu. Při zanedbání tak může vést až k trvalé invaliditě. Jedná se o zatím nevyléčitelné onemocnění, jehož projevy lze ovšem zásadním způsobem zmírnit a potlačit.
Tirant je zakladatelem a ředitelem společnosti Michael Tirant Dermaceuticals a v australských městech Melbourne a Frankston provozuje dvě kliniky pod názvem Tirant Good Skin Clinic. Roku 2008 byl nominován na cenu The Greatest Minds of 21st Century.

Místo konání: OC Atrium Flora

Přesná adresa: Vinohradská 2828/151, Žižkov, Praha 3 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!