Skončete s finanční negramotnosti

Podobné akce

Účinkující: Ing. Patrik Nacher

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 04. 11. 2015
Ukončení: 04. 11. 2015

Vstupné: 0 Kč

Popis akce

Přestaňte doplácet na šmejdy a vychytralé rádoby poradce, kteří místo na vás myslí na vlastní kapsu. Zásady finanční gramotnosti vysvětlené pomocí známých přísloví si osvojíte snadno a rychle s titulem Patrika Nachera Konec finančních negramotů v Čechách. Těšíme se na vás ve středu 4. listopadu v 16.00 v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM Ostrava. Po besedě s autorem následuje autogramiáda.

Ing. Petr Nacher se v oblasti financí a marketingu pohybuje již 20 let a téměř tak dlouho usilovně kultivuje zdejší finanční prostředí a rozvíjí finanční gramotnost českých spotřebitelů. Je absolventem vysoké školy Bankovní institut, obor bankovní manažer (2006), nástavby Palestra, obor sportovní manažer, trenér fitness, držitel II. trenérské třídy. V letech 1996 až 2004 pracoval na různých tiskových a mediálních pozicích ODS a později Unie svobody. V tomto období se také podílel na volebních kampaních do Poslanecké sněmovny, Senátu a do krajských zastupitelstev. Mezi roky 2002 a 2004 byl poradcem místopředsedy vlády Petra Mareše, v letech 2004 až 2006 mediálním poradcem ministra obrany Karla Kühnla.

Od roku 2005 se angažuje pro Národní radu osob se zdravotním postižením ČR, aktuálně je mediálním poradcem této organizace. Je majitelem společnosti Digitaiment, která se zabývá mediálním a PR poradenstvím. Patrik Nacher provozuje několik internetových stránek, z nichž nejznámější se od roku 2005 zabývá tématem bank, poplatků a zvyšování finanční samostatnosti a gramotnosti spotřebitelů – www.bankovnipoplatky.com. Byl spolumajitelem prvního kamenného obchodu pro levoruké ve střední Evropě.
Podílí se na různých projektech ke zvyšování finanční gramotnosti českých spotřebitelů, například na televizním pořadu Suma sumárum aneb kde jsou mé peníze (ČT), na několika hraných dílech o finanční osvětě pro pořad Černé ovce (ČT) či pro portál iPrima.cz - Prima rádce (FTV Prima). V oblasti médií a marketingu se pohybuje 19 let, posledních více než 9 let se věnuje spotřebitelským tématům a bankovnictví. Aktuálně je předsedou výboru pro výchovu, vzdělávání a sociální politiku Zastupitelstva hlavního města Prahy.

Rezervujte si místo e-mailem na rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky na čísle 607082029.

Místo konání: Dům knihy Knihcentrum

Přesná adresa: Smetanovo náměstí 8 (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Dům knihy Knihcentrum
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/4-11-v-16h-patrik-nacher-konec-financnich-negramotu-v-cechach-beseda-autogramiada

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!