BodyBody na veletrhu SPORT Life v Brně

Podobné akce

Účinkující: BodyBody

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 06. 11. 2015
Ukončení: 08. 11. 2015

Popis akce

BodyBody představí fitness revoluci na veletrhu SPORT Life
Návštěvníci největší tuzemské přehlídky sportovních značek si budou moci na vlastní kůži vyzkoušet, jak vypadá skutečná revoluce v péči o tělo. Jak je možné, že pouhých 20 minut stačí na procvičení 90 procent svalů v těle? Odpověď naleznete ve stánku BodyBody (hala A2, stánek 03) na veletrhu SPORT Life, který probíhá od 6. do 8. listopadu na brněnském výstavišti. Spolu se zájemci o cvičení jsou srdečně zváni i podnikatelé, které láká možnost působit v atraktivním oboru s rychle se rozvíjející inovativní technologií. BodyBody nabízí též možnost podnikání prostřednictvím franšízy, kdy získáte veškerou podporu a exkluzivitu ve vaší lokalitě.
Základním principem cvičení BodyBody je elektrická stimulace svalů (EMS). Ta se běžně využívá při léčbě poruch pohybového aparátu, protože přináší vysoce účinnou rehabilitaci bez jakýchkoli vedlejších účinků. Její využití pro fitness je však naprostou novinkou, která umožňuje procvičit 90 procent tělesného svalstva za pouhých 20 minut – efektivně a bezpečně. Není proto divu, že se tento druh tréninku těší stále rostoucí oblibě u klientů všech věkových i výkonnostních kategorií, včetně zlatého olympionika Davida Svobody nebo mistryně světa ve sportovním aerobiku Denisy Barešové.
Metoda je nejen funkční, ale také zcela bezpečná – používá ji třeba Klinika tělovýchovného lékařství a rehabilitace Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně, jedno z nejlepších pracovišť svého druhu na světě.
Pro ideální trénink stačí jedna až dvě dvacetiminutové návštěvy týdně. První výsledky obvykle uvidíte za dva až tři měsíce. Abyste dosáhli podobných výsledků tradičním cvičením, museli byste v posilovně strávit okolo pěti hodin týdně. V současnosti fungují tři studia BodyBody v Praze (Anděl, Florentinum a Karlín), jedno studio v Brně, Ostravě, Olomouci a v Českých Budějovicích.

BodyBody (hala A2, stánek 03), veletrh SPORT Life: 6. 11. od 7:00 do 19:00, 7. 11. od 7:30 do 19:00, 8. 11. od 7:30 do 16:00.

Místo konání: Brněnské výstaviště

Přesná adresa: Výstaviště 405/1, Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.bodybody.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!