Vernisáž absolventů Kurzu kreativní fotografie

Podobné akce

Účinkující: Kurzu kreativní fotografie

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 02. 2. 2016
Ukončení: 02. 2. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

úterý 2. února v 17.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Zveme vás na vernisáž absolventů Kurzu kreativní fotografie pod vedením Jana Kováče. Kurz kreativní fotografie je 30 hodinový učební program, který má za cíl provést studenty širokým odvětvím moderní digitální fotografie. Výstava fotografií potrvá do 31. 3. 2016.

Kurz kreativní fotografie je zaměřen na fotografii jako řemeslo s důrazem na kreativní přístup. Studenti se v průběhu hodin naučí teoreticky i prakticky orientovat v různých disciplínách fotografického řemesla: kompozice, expozice, portrétní i krajinářská fotografie, makro fotografie, práce se světlem a externím bleskem, focení v ateliéru, pózování modelu, komunikace s modelem, úprava fotografií v počítači a mnoho dalších. Nedílnou součástí jsou také "kreativní hrátky" s fotografií, kde si kurzisté zkoušejí netradiční fotografické techniky, které již balancují na hraně mezi řemeslnou a uměleckou tvorbou. Každá lekce je obvykle rozdělena do tří částí: teorie, praxe a zpětná vazba k vlastním fotografiím. Studentům jsou pravidelně zadávány úkoly, které se vždy hodnotí na další lekci. Vyvrcholením kurzu je vernisáž, která by měla představit to nejlepší z tvorby, co se v průběhu studia kurzistům podařilo vytvořit. Odkaz na webové stránky - Jan Kováč, www.mojefotoskola.cz.

NOVINKA – 10% sleva na vybrané tituly uvedených autorů je platná od 1. 2. 2016 do dne události

Soutěž o nejkrásnější omalovánku! Vymalujte omalovánku v kavárně Domu knihy a zapojte se do soutěže o knihu. Více informací na www.knihcentrum-ostrava.cz/Vymaluj-a-vyhraj.

Po celý měsíc únor bude v Domě knihy Knihcentrum probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 29. února 2016.

Během měsíce února se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Všechny akce jsou ZDARMA.

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!