Workshop TRIBAL RESONANCE

Podobné akce

Účinkující: Rishi S. Vlote a Aldaman

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 06. 2. 2016
Ukončení: 06. 2. 2016

Vstupné: 1 590 Kč

Popis akce

Workshop TRIBAL RESONANCE (Kmenové souznění)

“Ve fyzice je resonance jev, který nastává, když vibrační systém nebo vnější síla nutí jiný systém oscilovat s větší amplitudou na určité frekvenci.”

To se přesně děje, když se hraje hudba s konkrétním záměrem: vaše uši, vaše tělo, vaše duše rezonují a začnou vibrovat podle zvuků nebo rytmu hudby.

Pokud se hraje jemná, uklidňující hudba, vaše tělo se postupně uvolní. Když se hraje povzbuzující, energický rytmus, vaše tělo se chce pohybovat a tančit…

Rishi a Aldaman vás pomocí různých zvuků a hudby pozvou na cestu, na které budete mít možnost společně prožívat radost a extázi i pocítit silné léčebné účinky těchto zvuků a rytmů.

Workshop je vhodný pro každého, kdo má rád živou hudbu a pohyb, ale i zastavení se a zamyšlení. Budete mít možnost užít si hudbu, tanec, zvukovou koupel a vibrace, relaxaci, spočinutí, věnování pozornosti sami sobě, svým rytmům a potřebám…i uvolnění se v prostoru, kde není třeba spěchat…kde se můžete propojit s vaší duší a vaší životní silou, a naslouchat si. Z uspěchaného venkovního světa vstoupíte do prostoru, kde čas přestává existovat.

Místo konání: DANCERS’ CLUB

Přesná adresa: Koněvova 19, 130 00 Praha 3 Žižkov (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Cesta inspirace
WWW pořadatele: www.cestainspirace.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!