Studio BodyBody v Českých Budějovicích slaví první narozeniny!

Podobné akce

Účinkující: členové studia Body body

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 18. 3. 2016
Ukončení: 15. 4. 2016

Popis akce

Studio BodyBody v Českých Budějovicích slaví první narozeniny!
Studio BodyBody v Českých Budějovicích letos v březnu slaví své první narozeniny a pro stávající i budoucí klienty připravilo u této příležitosti speciální narozeninovou nabídku, kdy při zakoupení balíčku 20 tréninků získají klienti jako dárek 5 tréninků zdarma. Narozeninová nabídka 20+5 platí do konce 15.4.2016 a klienti ji mohou v průběhu roku čerpat.
Studio BodyBody v Českých Budějovicích je jedno z osmi BodyBody studií v České republice nabízející přelomový trénink pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. K hlavním výhodám tréninků BodyBody patří efektivita a časová nenáročnost. Dva dvacetiminutové tréninky týdně se rovnají pěti hodinám v posilovně.
BodyBody tréninky umožnují efektivně hubnout, posilovat a formovat postavu vč. problémových partií. Zvýšit fyzickou kondici a výkonnost. Nejen sportovcům pomáhají odstranit svalovou dysbalanci. Tréninky BodyBody díky impulsům velice účinně stimulují i hluboké vnitřní svaly, které poskytují oporu páteři a tak spolehlivě redukují bolesti zad. Tréninkové plány jsou vytvořeny klientům na míru v návaznosti na jejich potřeby a cíle.
BodyBody kombinuje přirozený aktivní trénink spolu s externí elektrickou stimulací svalů. U tradičního cvičení váš mozek prostřednictvím elektrických impulsů dává signál svalům, aby se stáhly a způsobily pohyb. Stejným způsobem kontrakci svalů aktivuje EMS, pouze mnohem efektivněji prostřednictvím vnějších impulsů. Sval rozdíl nepozná, ale posiluje účinněji. Trénink navíc využívá jen přirozený pohyb, takže je šetrný vůči kloubům, šlachám a vazům. Pro svoji efektivitu jsou tréninky vyhledávány i profesionálními sportovci. V BodyBody narazíte pravidelně na hráče místního hokejového klubu Motor České Budějovice.
BodyBody poskytuje klientům kompletní servis. Moderně zařízené studio, služby osobního trenéra, ale také veškeré potřebné vybavení počínaje oblečením na cvičení až po ručník, sprchový gel či iontový nápoj. Takže do BodyBody můžete přijít bez tašky na cvičení.
Doplňující informace o studiu BodyBody v Českých Budějovicích:
Adresa:
Žižkova třída 226/3
370 01 České Budějovice
Tel. 778 714 874
Otevírací doba:
Pondělí až pátek: 7:00 – 21:00
Sobota: 9:00 – 14:00
Neděle: zavřeno

www.bodybody.cz

Místo konání: studio Body body

Přesná adresa: Žižkova třída 226/3 370 01 České Budějovice Tel. 778 714 874 (Hledat na mapě)

České Budějovice (okres: České Budějovice kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: studio Body body
WWW pořadatele: www.bodybody.cz
Předchozí akce: Boskovice 2016
Následující akce: Ve víru energií, aneb Reiki 1. stupně

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!