Zpěvákovi Milanu Drobnému se ucho neutrhne

Podobné akce

Účinkující: M. Drobný

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 06. 5. 2016
Ukončení: 06. 5. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

pátek 6. května v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Známý český zpěvák Milan Drobný za svoji kariéru zažil a procestoval opravdu mnohé. S humorem sobě vlastním líčí pikantní historky a všemožné trapasy osobností českého šoubyznysu. A nebere si servítky! Čtenář se zasměje nad vtipnými příběhy knihy Když se ucho utrhne. Kniha si bere na paškál Vladimíra Menšíka, Naďu Urbánkovou, Václava Havla, Milana Chladila, Yvonne Přenosilovou a další. Pokud se chcete se zpěvákem a skladatelem setkat osobně, navštivte v pátek 6. května Dům knihy KNIHCENTRUM.cz.

Milan Drobný studoval konzervatoř a zpíval (stejně jako Karel Gott v kavárně Vltava), poté se s Karlem Gottem dostal do divadla Semafor, kde se ale dlouho nemohl uchytit s žádným hitem. Hrál v představeních Šest žen; Člověk z půdy; Tak co, pane barone; Poslední štace; Zuzana není pro nikoho doma. Teprve pásmo Zuzana je všude jako doma mu přineslo první velký hit - Písničku pro kočku. Nazpíval v té době také několik duetů s Naďou Urbánkovou, z nichž zejména Ukrejvám rozpaky měla velký ohlas. Koncem 60. let z divadla odešel, aby se více věnoval sólové dráze zpěváka. Po odchodu ze Semaforu se zúčastnil mnoha koncertů jako zpěvák Pragokoncertu, úspěšný byl i jako skladatel. V roce 1994 obdržel od firmy Supraphon platinovou desku za 2 miliony prodaných nosičů. V posledních letech, kdy spousta pěveckých es minulého režimu zažívá se svými dávnějšími hity comeback, vsadil i Milan Drobný na minulost a postupně vydává CD - To nejlepší z let 1967 - 1989 (1994), Největší hity (2002) nebo Pop Galerie (2007). Ve volném čase se věnuje malování, vydal knihy Málo z kapsy, hodně do žaludku; Slečny, valchaři a intriky v showbusinessu; Když se ucho utrhne.
Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat. Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Za darování většího počtu víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně.
Během měsíce května se zúčastněte slosování o vstupenky do expozice Světa techniky v Ostravě.
Po celý měsíc květen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce „Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš“. Akce platí do 31. 5. 2016.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!
Sledujte nás na webu a FB:
http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news
https://www.facebook.com/KNIHCENTRUMcz-D%C5%AFm-knihy-253392878145940/?fref=ts
www.knihcentrum-ostrava.cz


Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!