METRONOME festival

Podobné akce

Účinkující: Anushka Bang Zoom Up To The Moon Barbora Poláková Crystal Fighters Ella Eyre Fat White Family Foals Get Your Gun Ghost of You Ghostpoet Ian Siegal Iggy Pop IM Cyber Ivan Král a host Jiří Suchý J.A.R. a gospell Max the Sax Mydy Rabycad Ninet Pablo Nouvelle Please the trees Richard Müller Shelter Point 10 Stu Larsen The Fellas The Kooks The Prostitutes Walk off the Earth

Typ akce: Festival

Zahájení: 25. 6. 2016
Ukončení: 26. 6. 2016

Vstupné: 1600,- dva dny, 1200,- jeden den - k dostání v předprodeji v sítích TicketPro a GoOut

Popis akce

Praha letos v červnu zažije souboj současných a budoucích hvězd hudebního světa. Organizátoři festivalu United Islands of Prague letos poprvé pořádají nový hudební festival, který proběhne souběžně s ostrovní slavností během posledního červnového víkendu. METRONOME festival, který se uskuteční od 25. do 26. června 2016 v areálu holešovického Výstaviště, láká na ikonu Iggyho Popa, jednu z nejžádanějších kapel současnosti Foals či populární indierockery The Kooks. Z tuzemských kapel se mohou hudební nadšenci těšit například na unikátní vystoupení J.A.R., slovenského zpěváka Richarda Müllera, světového rockera českého původu Ivana Krále či zavedenou elektroswingovou čtveřici Mydy Rabycad.

Místo konání: Výstaviště Holešovice

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.metronomefestival.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!