Zdraví baví

Podobné akce

Účinkující: AZ Fitness ifmsa

Typ akce: Škola a vzdělávání

Zahájení: 07. 5. 2016
Ukončení: 08. 5. 2016

Popis akce

Ve dnech 7. a 8. května čeká na všechny zájemce první ze série akcí měsíce zdraví, jejíž ústředním tématem bude, jak již sám název napovídá, prevence onemocnění. Po celé dva dny se budou moci návštěvníci zúčastnit osvětových akcí, na kterých se dozví, jak předcházet onemocněním a jiným zdravotním komplikacím. Speciální workshop bude věnován například rakovině prsu a varlat a možnostem samovyšetření. Proběhne také kurz první pomoci, fyzioterapeutické kurzy předporodního a poporodního cvičení, přednášky na téma hygiena či řešení problémů bolesti zad. V rámci programu pro děti se uskuteční malá sportovní olympiáda pod vedením profesionálních trenérů ze studia AZ Fitness či přednáška o správných návycích zdravého životního stylu a prevenci pro nejmenší. Na místě proběhne také soutěž o roční členství a volné vstupy do AZ Fitness.

Na místě bude k dispozici také odborný personál, který návštěvníkům změří zrak, tuk a svalovou hmotu, krevní tlak či provede výpočet BMI. Program doplní dobročinná sbírka pro nadaci Pro dětský smích, spojená s výkonnostní soutěží pro dospělé. Víkend zdravotní prevence se uskuteční ve spolupráci s mezinárodní organizací ifmsa a studenty Lékařské fakulty Masarykovy univerzity.

Místo konání: Avion Shopping Park Brno

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Předchozí akce: Bonsai Merklín 2016
Následující akce: Humor bez hranic v Grévinu již po druhé!

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!