Pohádkové dovádění aneb Křtíme nový velký dětský koutek

Podobné akce

Účinkující: Pohádková říše Fábula

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 25. 6. 2016
Ukončení: 25. 6. 2016

Vstupné: Dospělý 180,--, Dítě 145,--

Popis akce

Zábavní areál skřítka Fábuly vás zve na Pohádkové dovádění. Pohádkové bytosti si pro vás připravili velký karnevalový rej, spoustu soutěží, divadlo, malování na obličej a samozřejmě stálý program pohádkové říše. Akce se koná za každého počasí. Jsme totiž venku, ale i v chládku a pod střechou.

I naše ježibaba sní o tom, jaké by to bylo, vypadat jako krásná princezna a čert i náš vodnickej si zase občas hrají na krále Pohádkové říše. Proto bytosti na poslední předprázdninovou sobotu připravili pro děti, dospělé, ale i tak trochu pro sebe, velký pohádkový karneval. Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte výlet do Pohádkové říše Fábula. Dnes jsme totiž připravili celodenní program pro děti, které nemají nikdy dost a nenechají rodiče vydechnout.

Jednou z nových atrakcí sezony 2016 je velké venkovní dětské hřiště. A právě jeho provoz dnes budeme slavnostně zahajovat. O doprovodný program pro děti se přímo na hřišti postará náš kašpárek. Bude s dětmi soutěžit například v pantomimě nebo v umění rozesmát. Vyzkouší s nimi všechny nové houpačky a prolézačky a také dětem připraví spoustu lahví dětského šampaňského na slavnostní přípitek při samotném křtu. Budeme také zdarma malovat dětičkám na obličej, co si jen budou přát a vše vyvrcholí velkým pohádkovým karnevalem. Při něm vaše ratolesti vybijí veškerou energii a vy si mezitím odpočinete třeba v krásném stylovém prostředí krčmy u loupežníka.

Čeká na vás samozřejmě i stálý program prohlídky pohádkového sklepení s živými bytostmi z českých pohádek, království hlavolamů, tvořivé dílny, bludiště, mini ZOO. Nově ale i divadlo, obří společenské hry a další volnočasové vyžití , jako například střelba z kuše či dobrodružná cesta skřítka Fábuly.

Místo konání: Pohádková říše Fábula

Přesná adresa: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika (Hledat na mapě)

Kamenice nad Lipou (okres: Pelhřimov kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Pohádková říše Fábula
WWW pořadatele: http://pohadkova-rise.cz/akce/pohadkove-dovadeni-aneb-krtime-novy-velky-detsky-koutek/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!