Prázdninový rej s hitrádiem Faktor

Podobné akce

Účinkující: Pohádková říše Fábula

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 01. 8. 2016
Ukončení: 07. 8. 2016

Vstupné: Dospělý 180,--, Dítě 145,--

Popis akce

Z pohádkové ježibaby královna krásy!
Která žena by nechtěla být královnou krásy? Přijďte podpořit k získání tohoto titulu ježibabu Pohádkové říše Fábula!

Nejlepší tipy na výlety s dětmi jsou vždy za zážitky a za pohádkou. Tento týden vás v Pohádkové říši Fábula čeká opět obojí. Stálý program plný pohádkových bytostí, divadla a atrakcí pro děti je povýšen na jedinečnou celodenní zábavu díky exkluzivní módní přehlídce všech bytostí ze světa dětské fantazie. Přijďte povzbudit naše soutěžící a užít si u toho spoustu legrace!

Již tradiční kulturní akce pro děti a jejich rodiče připadla tento rok na první týden v srpnu. Ať už bude horko nebo déšť, na této akci o celodenní zábavný program nepřijdete. Připravené je tradičně pohádkové sklepení plné živých bytostí, hlavolamy, dílny, obří společenské hry, atd. V 11,30 vás čeká divadelní pohádka

Po pohádce se na vás těší naše loupežnická banda v Hostinci u Bambitky se svými specialitami a dobrotami. Odpoledne pak program vyvrcholí velkou módní přehlídkou. Naše pohádkové bytosti se vám předvedou nejprve ve své původní podobě a v druhém kole se převléknou za ty, kterými vždy toužily být. Ježibaba za princeznu zlatovlásku, čert za vílu, kašpárek za rytíře, atd. Budou se vás snažit přesvědčit všemožnými způsoby, aby jste právě jim dali svůj hlas – vlastně křik. Vyhodnocení probíhá totiž na základě nejhlasitějšího aplausu. Děti i rodiče budou proto vybaveni poklicemi, paličkami a dalšími rachotícími a břinkajícími předměty. Hlavně si však připravte hlasivky, budete je potřebovat. A pro ty, koho fandění stále ještě neunaví, máme po skončení přehlídky nachystané speciální soutěže. Ale pozor, v tradičních dětských disciplínách se utkají rodiče. Děti pak rozhodnou o vítězích a ti získají samozřejmě odměny. Pokud se tedy chcete odreagovat od každodenních starostí, vězte, že této týden v pohádkovém království skřítka Fábuly máte jedinečnou příležitost.

Místo konání: Pohádková říše Fábula

Přesná adresa: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika (Hledat na mapě)

Kamenice nad Lipou (okres: Pelhřimov kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Pohádková říše Fábula
WWW pořadatele: http://pohadkova-rise.cz/akce/prazdninovy-rej-s-hitradiem-faktor/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!