Značka adidas partnerem charitativní běžecké akce Unexpected running

Podobné akce

Účinkující: maratonec Miloš Škorpil značka adidas ,profesionální trenéři

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 03. 5. 2016
Ukončení: 30. 5. 2016

Popis akce

Značka adidas partnerem charitativní běžecké akce Unexpected running

Praha, 27. dubna 2016 – V Obchodním centru Chodov již 2. května odstartuje měsíční charitativní běžecký projekt. Unikátní akce si dala za cíl propojit zdravý životní styl, běh a to vše pro dobrou věc. Partnerem Unexpected running je značka adidas.
Účastníci, kteří se mohou zaregistrovat prostřednictvím www.running.centrumchodov.cz, si mohou zvolit mezi šesti běžeckými programy – od úplných začátečníků, specializovaných běhů až po tréninky s maratoncem Milošem Škorpilem. Za každý uběhnutý či ujitý kilometr věnuje Centrum Chodov 15 Kč na charitu Nadace Olgy Havlové.
U každého programu budou k dispozici profesionální trenéři, které pro akci zajistil partner projektu - značka adidas. Díky ní si také nejen účastníci budou moci nechat analyzovat svůj běžecký styl a na základě toho najít svoji ideální běžeckou botu. K dispozici bude též odpočinková zóna adidas PureBOOST X s příjemným posezením a unikátními dámskými běžeckými botami k vyzkoušení.
Účastníci se mohou zapojit do dílčích soutěží a na tři muže a ženy, kteří uběhli nejvíce kilometrů, čekají dárkové poukazy v hodnotě několika tisíc korun. Na všechny účastníky také čeká sleva ve výši 20% na produkty adidas, kterou budu moci uplatnit přímo v obchodním centru. Na místě budou též běžecké pásy, kde můžou otestovat přítomné adidas boty, některé z nich dokonce s revoluční technologií BOOSTTM. I na pásech ale půjde především o dobrou věc a uběhnuté kilometry se budou započítávat.
Akce startuje 2. května v 18 hodin v Obchodním centru Chodov a to za přítomnosti maratonce Miloše Škorpila a horolezce a velkého sportovce Radka Jaroše. Po zahájení bude akce probíhat každý den od devíti ráno do devíti večer na Čtvercovém náměstí v Obchodním centru Chodov. Celý projekt pak vyvrcholí 30. května v 18 hodin hromadným během.

- KONEC-
Pro více informací kontaktujte, prosím:
Karin Cífková / Alžběta Mufová
Cook Communications
T 233 342 824-6
M 737 283 022 / M 608 112 545
k.cifkova@cook-comm.com / a.mufova@cook-comm.com

Místo konání: oc chodov

Přesná adresa: Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: OC Chodov
WWW pořadatele: www.running.centrumchodov.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!