Underground Comedy v Muzeu Grévin: Ostře a vtipně o slavných rodičích a dětech!

Podobné akce

Účinkující: Dominik Landsman, Jiří Jakima, Tigran Hovakimyan a Jitka Říčařová

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 20. 6. 2016
Ukončení: 20. 6. 2016

Vstupné: 190 CZK

Popis akce

Humor, který si nebere servítky, originální prostředí a parta komiků, která nezná slovo tabu. Uskupení Underground Comedy a její stand-up se vrací na kulturní scénu kavárny muzea Grévin již počtvrté a to 20. června 2016 od 19.30. Tentokrát se vše bude točit kolem tématu „Slavní rodiče a děti“. Proto si ostřílení komici také pozvali velmi speciálního hosta, blogera roku 2015 Dominika Landsmana, známého z blogu Deníček moderního fotra.

Nablýskané lobby a kavárna Muzea Grévin, hosté sedí u stolků, popíjejí a baví se. V pozadí hraje živá jazzová kapela. Publikum nažhavené na stand-up show v podání Undegroud Comedy. Taková atmosféra čeká na členy uskupení Jiřího Jakima, Tigrana Hovakimyana a Jitky Říčařové. Večerem provede Tomáš Plhoň. Dominik Landsman se podělí o zážitky ze života otce na rodičovské dovolené Ve večerních hodinách se Grévin, světoznámé muzeum voskových figurín, mění v kulturní scénu, která nabízí žánrová představení.

Vstupenky na akci v síti Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/divadlo/talk-show/1853831-underground-comedy-v-muzeu-grevin.html

Foto: Milan Bureš

Místo konání: Museé Grévin Praha

Přesná adresa: Celetná 15, 110 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Museé Grévin Praha
WWW pořadatele: www.grevin.com
Předchozí akce: Pouťová zábava v Pavlově
Následující akce: Cihlafest 2016

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!