Běh a pochod přes Vlčí jámu

Podobné akce

Účinkující: Malí i velcí sportovci Spolky Sázíme stromy, Save-elephants, Maendeleo, Kola pro Afriku, Svoboda zvířat.

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 20. 8. 2016
Ukončení: 20. 8. 2016

Vstupné: od 49 Kč

Popis akce

Letošní ročník nabídne, již tradičně, tratě dlouhé 4, 8 a 12 km. Poprvé se ale představí trať v délce 21 km a zdatní sportovci tak dostanou možnost vyzkoušet si na vlastní kůži půlmaraton. Trasa pochodu
a běhu povede po polních, asfaltových a štěrkových cestách, na nichž Vás čekají pouze mírná převýšení. Vychutnat si tak budete moci pohodový den strávený v krásném prostředí podhůří Orlických hor.
Pro všechny úspěšné sportovce bude v případě zájmu připravena fotografie z cílové rovinky. Každý účastník bude oceněn medailí a SMS s cílovým časem umožní porovnat výkony v jednotlivých ročnících nebo s ostatními běžci.
Ve volných chvílích se můžete seznámit s činnostmi dalších organizací věnujících se ochraně zvířat
a přírody. Představit své projekty přijedou osobně zástupci organizací Sázíme stromy, Save-elephants a Maendeleo. Dále se můžete zapojit do veřejné sbírky kol a oděvů s Kola pro Afriku nebo vyjádřit svůj názor na zacházení se zvířaty skrze petice spolku Svoboda zvířat.
Pro malé i velké je připraven bohatý doprovodný program. Díky přítomnosti pracovníků Českého červeného kříže se budete moci seznámit se základy první pomoci. Dětem udělá radost projížďka na poníkovi, ostatní mohou poměřit sílu svých svalů v soutěži převracení pneumatik nebo při bahenních zápasech. O zábavu se postarají i závody v letní lyžovačce. Těšit se můžete na spoustu dalšího!
Přijďte si zasportovat, pobavit se a dozvědět se mnoho nového. A když přijedete na starém kole, které poté darujete, můžete udělat i dobrý skutek :).
Neváhejte a zaregistrujte se na www.vlcijama.cz. My Vás rádi přivítáme dne 20. 8. 2016 ve Slatině nad Zdobnicí na Běhu a pochodu přes Vlčí jámu.

Místo konání: Hospoda U Vácalva

Přesná adresa: Hlavní 167, Slatina nad Zdobnicí 51756 (Hledat na mapě)

Slatina nad Zdobnicí (okres: Rychnov nad Kněžnou kraj: Královéhradecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Běžíme.cz z.s.
WWW pořadatele: https://bezime.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!