Galakoncert Lucie Bílé 2016

Podobné akce

Účinkující: Lucie Bílá a hosté, doprovodná kapela Petra Maláska

Typ akce: Koncert

Zahájení: 05. 12. 2016
Ukončení: 05. 12. 2016

Vstupné: od 599,- v síti Ticketpro

Popis akce

Lucie
Bílé

Slavnostní galakoncert Lucie Bílé a jejích hostů letos proběhne v Hale Vodova!

Předprodej probíhá exkluzivně v síti Ticketpro

Mnohonásobná držitelka Zlatého slavíka, nejoblíbenější zpěvačka na poli české populární hudby Lucie Bílá se opět představí v Brně. Vystoupí s doprovodnou skupinou Petra Maláska v pondělí 5.12.2016 od 19,30 hodin v brněnské hale Vodova. Vstupenky na tento koncert prodává exkluzivně síť Ticketpro.

Zpěvačku, mezi jejíž největší hity patří písně jako „Ave Maria" „Láska je láska", „Trouba", „eSeMeS“, „Miluji tě" nebo „Jsi můj pán“, není nutné dlouze představovat. V oblasti popové hudby vydala Lucie Bílá celou řadu sólových alb, se kterými úspěšně dobývá žebříčky tuzemských hitparád. Za osudové lze označit setkání a dlouholetou tvůrčí spolupráci s autorskou dvojicí Soukup/Osvaldová, stejně tak jako jevištní „partnerství" s klavíristou a skladatelem Petrem Maláskem.

Od samého počátku devadesátých let ji můžeme sledovat ve většině významných muzikálů české scény (Bídníci, Zahrada rajských potěšení, Dracula, Krysař). Její domovskou scénou je Divadlo Ta Fantastika, jehož je spolumajitelkou a kde účinkovala téměř tři roky v titulní roli muzikálu Johanka z Arku, za kterou obdržela od Herecké asociace Cenu Thálie 2000 v oboru „opereta, muzikál“. Dále vystupovala v muzikálech Excalibur, Láska je láska, Elixír života a Carmen.

Za svůj největší dosavadní úspěch Lucie považuje svá dvě vystoupení na hudebním festivalu Pražské jaro 98. Podařilo se jí to jako první popové zpěvačce v historii. Jedno vystoupení bylo realizováno s Pardubickou filharmonií s dirigentem Douglasem Bostockem, druhé s Hudbou Hradní stráže a Policie ČR pod taktovkou Libora Peška. V oblasti vážné hudby spolupracuje s předními českými symfonickými orchestry, světovými sólisty a dirigenty.

Díky svému mimořádnému talentu, humoru, bezprostřednímu vystupování, ale i smyslu pro pomoc těm, kteří ji opravdu potřebují, se řadí mezi nejpopulárnější a nejoblíbenější osobnosti této země. Jistě i díky těmto faktům je mnohonásobnou držitelkou prestižních ocenění - televizních Cen TýTý, Českého slavíka, Cen akademie populární hudby (dříve Gramy) a mnoha dalších významných ocenění.

Ohlédnutí za brněnským koncertem v roce 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JL8A-0bmgP8

http://www.luciebila.com/

Místo konání: Hala Vodova

Přesná adresa: Vodova 108 (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Brnokoncert
WWW pořadatele: www.brnokoncert.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!