Parní vlak na železniční slavnost - Nýřanské železniční září

Podobné akce

Účinkující: Parní lokomotiva Šlechtična 475.111, vozy "Rybák" osobní řady Ce, služební Dsd a další

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 17. 9. 2016
Ukončení: 18. 9. 2016

Vstupné: zvláštní jízdné

Popis akce

Vyražte s naším historickým vlakem o víkendu 17. a 18. září z Plzně na Nýřansko, kde proběhne akce Nýřanské železniční září spojená s bohatým doprovodným programem u příležitosti 1. výročí od otevření muzeální dráhy k podniku DIOSS Nýřany a.s. Zároveň k shlédnutí zvou výstavy lokomotiv, modelových kolejišť, hasičské a záchranářské techniky, pořádané v prostoru nádraží V obcích ležících kolem této lokální trati do Heřmanovy Huti budou připraveny doprovodné programy.
Vlak z Plzně Gottwaldova nádraží (Hlavní), který míří na výše vypsanou akci, vyráží v sobotu v 8:20 a v neděli v 10:20. Nastoupit lze i v dalších stanicích na trase. Zastávku Plzeň-Skvrňany vlak projíždí.
Akce je určena všem věkovým kategoriím, zájemcům o železnici, a těm, kteří chtějí v rámci jednoho dne zažít svezení historickým parním i motorovým vlakem, poznat kus historie slavného hornického regionu, sledovat provoz na modelových kolejištích, prohlédnout si různé lokomotivy ve velikosti 1:1, hasičskou a zachránářskou techniku nebo zavítat, opět pomocí vlaku, do obcí na heřmanské lokálce a nechat se oslovit jejich vlastním programem.
Všechny srdečně zveme!

Místo konání: Plzeň Hlavní nádraží

Přesná adresa: Nádražní 102/9 (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: IMC Plzeň
WWW pořadatele: http://imcplzen.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!