Halloweenský víkendový speciál v Grévinu

Podobné akce

Účinkující: Pepa Vágner a Kamila Nývltová

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 28. 10. 2016
Ukončení: 31. 10. 2016

Vstupné: Speciální akce: Dospělý/ Student/Senior 250 Kč

Popis akce

Bojíte se rádi? Nejzábavnější muzeum voskových figurín Grévin Praha připravilo na poslední říjnový víkend 28.-31. října 2016 od 19:00 do 23:00 hodin speciální halloweenské večery. Muzeum se promění ve strašidelné místo, kde se budete bát jako v opravdovém hororu.

V lobby muzea bude vyhrávat „příšerná“ kapela a zombie vezmou všechny zájemce mezi 19:00 a 21:00 na děsivou prohlídku. Stanete se svědky výroby zombie a každý večer od 20:30 hodin vám v Grévinu, tak jak je zde dobrým zvykem, představí v krátkém vystoupení opravdové hvězdy! V pátek bude připraveno pro děti i dospělé unikátní halloweenské divadelní představení, v sobotu se na vás těší herci z filmu Zdeňka Trošky "Strašidla", v neděli a v halloweenské pondělí vám zazpívají hvězdy muzikálu Drákula - Pepa Vágner a Kamila Nývltová.

Tak se přijďte bát ve společnosti téměř stovky voskových figurín oblíbených celebrit a odneste si na památku strašidelnou selfie. Prodloužený víkend bude v Grévinu opravdu děsivý a speciální program za speciální halloweenské vstupné 250 Kč je připraven od 19:00 do 23:00 hodin! Vstupenky je možné zakoupit na pokladně nebo v síti Ticketpro.

Místo konání: Musée Grévin Praha

Přesná adresa: Celetná 15, 110 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Musée Grévin Praha
WWW pořadatele: http://www.grevin.com/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!