SLADKÉ HELENČINO PEČENÍ

Podobné akce

Účinkující: Helena Vybíralová

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 09. 11. 2016
Ukončení: 09. 11. 2016

Vstupné: zdarma

Popis akce

Středa 9. listopadu v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak! Helena Vybíralová říká: „Odmala miluji onu nezaměnitelnou atmosféru při pečení vánočního cukroví. Se zaujetím jsem dokázala hodiny sledovat maminku, s jakou grácií a obratností kouzlila všechna ta kolečka, rohlíčky a košíčky. Chtěla jsem to umět také tak! Tehdy se zrodil můj absolutní respekt k původnímu pekařskému a cukrářskému dědictví předchozích generací a moje velká láska a vášeň.“ Jak se rodí vášeň k cukrářskému řemeslu, se dovíte na besedě s autorkou knihy ve středu 9. listopadu od 16.00.

Helenčino pečení – Rodinné recepty
Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Tentokrát si k pečení přizvala tři kolegyně. Všechny ovládají cukrářské řemeslo na jedničku. A hvězdičku k tomu. Dávno objevily, že i něco tak všedního, jako je pečení cukroví, dortů, koláčů nebo řezů, může být věda, umění a krása zároveň.
Během měsíce listopadu se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.
Po celý měsíc listopad bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat 5. KNIHA ZDARMA - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 30. 11. 2016.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!