Už jste napsali Ježíškovi? Vánoční dílničky v Grévin Praha

Podobné akce

Účinkující: Vánoční dílny

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 26. 11. 2016
Ukončení: 27. 11. 2016

Vstupné: zdarma, vstupné se platí do expozice muzea dle ceníku

Popis akce

Vánoce jsou za dveřmi a je nejvyšší čas napsat svá přání Ježíškovi. O prvním adventním víkendu budou mít všechny děti tuto příležitost v nejzábavnějším muzeu voskových figurín Grévin Praha. Tak proč to odkládat. Přijďte s nimi do muzea a můžete začít společně psát.

I do muzea voskových figurín Grévin Praha už dorazila ta pravá vánoční nálada. Celé muzeum se obléklo do vánočního kabátu a i voskové celebrity už se těší na Vánoce. Tak přijďte o prvním adventním víkendu načerpat vánoční atmosféru třeba do společnosti Josefa Lady, jehož tradiční kresby se často objevují na vánočních pohlednicích. A hned si můžete v muzejním obchůdku jednu vybrat a poslat svým blízkým.

Připravili jsme pro tuto příležitost speciální vánoční dílny.V Café Grévin bude pro děti a rodiče připraveno vše pro to, aby mohli sepsat svá přání a předat na příslušná místa :)Pro šikovné ručičky bude připravena také dílna výroby vánočních ozdob a dekorací.

Místo konání: Muzeum Grévin Praha

Přesná adresa: Celetná 15, Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Muzeum Grévin Praha
WWW pořadatele: http://www.grevin-praha.com/cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!