Martin Konvička – nebezpečný šílenec nebo zachránce národa?

Podobné akce

Účinkující: M. Konvička

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 11. 1. 2017
Ukončení: 11. 1. 2017

Popis akce

Středa 11. ledna v 16.00 – 17.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

Pro někoho milovaný zachránce národa, pro jiné zase nebezpečný šílenec, před kterým je třeba mít se na pozoru. Jisté je jen jedno, totiž že tato nepřehlédnutelná postava české politické scény dokáže vzbudit emoce i zájem. Eva Hrindová se pokusila poodhrnout roušku tajemství a prostřednictvím rozhovoru nahlédnout pod pokličku každodenní reality Martina Konvičky - člověka, který je formován zážitky, svými touhami a svou prací. Zveme vás na besedu s bojovníkem proti islámu, která proběhne ve středu 11. ledna v 16.00.

Martin Konvička je kontroverzní osobnost. Ač vědec a intelektuál, dokázal vzburcovat mnoho lidí, kteří se zapojili do různých občanských hnutí kritizujících současnou politiku. Proč si myslí, že je nutné mít se před islámem na pozoru? Mnohé odpovědi na otázky najdete v knize, kterou Martin Konvička představí osobně v DOMĚ KNIHY. Zveme vás a těšíme se na vaše zvídavé dotazy!

Martin Konvička
Kandidát do voleb (nestr. za Úsvit NK), protiislámský politický aktivista, entomolog. Absolvent zoologie na Univerzitě Palackého v Olomouci a doktorského programu Biologické fakulty Jihočeské univerzity. Zde byl v roce 2008 jmenován docentem. Od 90. let se zabývá ekologií a etologií denních motýlů, přednáší na Jihočeské univerzitě v ČB a působí na Entomologickém ústavu Akademie věd ČR. Dlouhodobě se profiluje jako protiislámský aktivista, je zakladatelem facebookové skupiny Islám v ČR nechceme a aktuálně působí jako předseda Bloku proti islámu.

Po celý měsíc leden bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce 5. KNIHA ZDARMA - Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 1. 2017.
Během měsíce ledna se zúčastněte slosování o vstupenky do Staré arény.
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!




Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!