Poznáváme roční období s edicí TOPP

Podobné akce

Účinkující: TOPP

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 11. 3. 2017
Ukončení: 11. 3. 2017

Vstupné: zdarma

Popis akce

Sobota 11. března od 15–17 hodin – Tvoření s edicí TOPP: Nejlepší nápady pro děti.

Kreativní nápady pro děti od tří let, věnované všem ročním obdobím a nejdůležitějším svátkům. Pravidelné tvoření každou druhou sobotu v měsíci.

Střídání ročních období ovlivňovalo každodenní život všech lidí odpradávna. Třeba už v létě a na podzim bylo třeba připravovat se na chladné zimní období, kdy toho příroda člověku moc nenabízí. Dnes můžeme bezstarostně nakupovat po celý rok a téměř přitom zapomínáme, kdy které plody dozrávají. Proto je pro malé děti obzvlášť důležité, aby mohly střídání ročních období vnímat. Díky výrobkům, které si během workshopu vytvoří pochopí, co ke kterému ročnímu období patří. Tvoření z různých materiálů podporuje zručnost dětí a zvyšuje jejich sebevědomí. Přijďte se inspirovat i vy, v sobotu 11. března v 16 hodin do Domu knihy Knihcentrum.cz.

Knihy z edice TOPP jsou určeny všem věkovým skupinám čtenářů, především však dětem a mládeži. Přinášejí názorné, barevnými ilustracemi a předlohami doprovázené, návody k tvorbě nejrůznějších výrobků z mnoha materiálů. Rovněž se zaměřujeme na dětskou literaturu, najdete u nás knížky pro nejmenší děti, předškoláky nebo malé školáky.

Po celý měsíc březen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 31. 3. 2017.

Zúčastněte se během měsíce března slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského!
Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!


Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!