Dáte si čaj s britskou královnou v centru Prahy?

Podobné akce

Účinkující: královna Alžběta II.

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 23. 3. 2017
Ukončení: 26. 3. 2017

Vstupné: DOPROVODNÉ AKCE ZDARMA, do expozice muzea Grévin dle platného ceníku

Popis akce

Královna Alžběta II. slaví dvě významná výročí. Muzeum voskových figurín Grévin Praha na počest královny brzy odhalí její voskovou figurínu. Ta se objeví 23. března v srdci Prahy u příležitosti Britských trhů ve spolupráci s Britským velvyslanectvím a od 24. března ji najdete přímo v Celetné 15.

Britské dny v Praze
Příležitost potkat královnu Alžbětu II. v Praze, i když pouze voskovou, se naskytne ve čtvrtek 23. března mezi 10:00–18:00. Svou návštěvou poctí první Britské trhy na Malostranském náměstí pořádané Britským velvyslanectvím a Britskou obchodní komorou. Přijďte ochutnat anglické jídlo a pití; poznat tradiční britské značky; kulturu i zábavu anebo se potěšit stylovou módou a designem. Čekat tu na všechny gratulanty bude vosková dvojnice královny, ochotná trpělivě pózovat pro objektivy fotoaparátů.

Na audienci ke královně
Audience u královny bude pokračovat pak od pátku 24. do neděle 26. března přímo v muzeu Grévin Praha v Celetné ulici 15. V anglickém stylu a s velkou parádou. Těšit se můžete na tradiční odpolední čaj a ochutnávku dalších britských pochutin. S živou hudbou se vrátíte v čase do doby, kdy Británii i celý svět ovládl energický rock´n´roll a fanoušci vášnivě podléhali kouzlu beatlemánie. Na všechny návštěvníky čeká společnost vskutku královská!

Místo konání: Grévin Praha – muzeum voskových figurín

Přesná adresa: Celetná 15, 110 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Grévin Praha – muzeum voskových figurín
WWW pořadatele: http://www.grevin-praha.com/cz, http://www.facebook.com/GrevinPraha/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!