Radim Uzel poradí, co s nevěrou

Podobné akce

Účinkující: Radim Uzel

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 19. 4. 2017
Ukončení: 19. 4. 2017

Vstupné: zdarma

Popis akce

Středa 19. dubna v 16–17 hod, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava
Náš přední český sexuolog poradí, jak se postavit k otázce nevěry v partnerství. Kde je to jen trochu možné, tíhnou muži k polygamii. Pokud není možná, řeší to nevěrou. Jde o biologickou skutečnost, říká Radim Uzel. Problém je však ještě o něco složitější a on o něm dokáže vyprávět poučně, lehce a s odpouštějícím nadhledem.
Zjistěte, co s dělat s nevěrou na besedě v Domě knihy Knihcentrum.cz 19. dubna v 16 hodin.
MUDr. Radim Uzel, CSc., promoval v roce 1963 na lékařské fakultě v Brně. Po celou dobu své odborné praxe se věnoval reprodukční medicíně, poruchám plodnosti, plánovanému rodičovství a problematice antikoncepce. V rámci specializace v lékařské sexuologii se profiloval především jako odborník na sexuální výchovu. Je autorem mnoha článků v tisku, rozhovorů a publicistických relací v rozhlase a televizi. Každoročně absolvuje desítky přednášek a besed v oblasti sexuální výchovy pro odbornou i laickou veřejnost. Jeho vystoupení i písemné projevy vynikají srozumitelností a humorným nadhledem. Absolvoval také studijní pobyty v Holandsku a v USA. Je čestným členem České gynekologicko-porodnické společnosti, odborným garantem Národního registru reprodukčního zdraví Ministerstva zdravotnictví ČR, čestným předsedou Společnosti pro plánování rodiny a sexuální výchovu, externím učitelem Univerzity Hradec Králové. Je také místopředsedou Obce českých spisovatelů a vydal na dvě desítky populárních knižních publikací.

Nevěra a co sní
Říká se, že muži (Jeník promine) jsou prý již od přírody rodem polygamním, přelétavým, mravně nepevným a permanentně toužícím po cizích ložích, kdežto věrné a sexuálně zdrženlivé Mařenky s rukama v klíně drží sošnou stráž u rodinného krbu, ve výše uvedeném případě u selské pece. Nu, jak která. Aniž bychom tím však chtěli skládat úlitbu věhlasným genderovým studiím, konstatujeme, že skutečnost je daleko složitější. Doktor Radim uzel zúročil v této knize zkušenosti ze své mnohaleté praxe. Vždyť nevěra má nejméně tolik podob jako láska.

Zúčastněte se během měsíce dubna slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského!
Rezervujte si místo na webových stránkách www.knihcentrum-ostrava.cz/rezervace nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Akce v rámci projektu Dům knihy Živě!!! spolufinancuje statutární město Ostrava.

Místo konání: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: KNIHCENTRUM.cz, DŮM KNIHY Ostrava
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!